onsdag 13. mars 2019

Bobler i magen

Jeg er ganske sikker på at det er avføringen som bobler på denne måten, der den går rundt svinger og hjørner i tykktarmen, kanskje den er tynnere enn vanlig akkurat nå. Jeg er en jente på år som sliter med veldig mye luft i magen. Slik er det hele tiden - dag etter dag.


Noe forverret i perioden før mensen. Noen som har noen tanker om hva det kan skyldes?

I går kveld når eg skulle legge meg, så kjente eg at det boblet så ekstremt i magen. Men, har kjent det i heile dag også. Sa det til søstera mi, å hun og opplevde det når hun var uker på vei. Hei, Ligger her og leser innlegg paa BiM og DiB, og det bobler i magen. Min mor er klarsynt og mener jeg er gravid.


Min svigerinne har funnet sine evner nylig og ble gravidkvalm da jeg snakket med henne paa msn og hun saa en gutt paa meg. Er det noen andre her inne (som har barn fra foer) som kje.

Blandingen av gasser og luft i magen din kan også gjøre at magen rumler. Hvis du drikker brus eller andre karboniserte drikker, øker du mengden av bobler i fordøyelsessystemet. Disse kan sprekke og produsere lyder i magen. De siste dagene har jeg hatt noen rare bevegelser inni magen.


Noen andre som har opplevd det samme? Skarpe, trykkende smerter eller kramper i magen. Det er mest på høyre side. Disse smertene kan opptre hvor som helst i magen , og de kan raskt endre lokalisasjon.


Du kan også oppleve press i magen. Noen ganger kan smerten bli så intens at det føles som om noe er alvorlig galt. Her er det en ung kvinne som fortelle at hun er plaget med luft i magen. Dette er utrolig flaut, og påvirker hverdagen min.


Hvis jeg blir nervøs, for eksempel hvis jeg sitter sammen med andre folk, blir det bare verre. Hei, jeg har de siste månedene følt at det bobler nederst i magen under navlen. Noen venninner sier jeg kanskje er gravi men jeg har aldri hatt samleie eller noe lignende.

Begynner å bli litt redd. Eieren av tarmen er i begynnelsen av 30-årene, og pga juvenil polypose kommer han til årlig koloskopi ved Haukeland Universitetssykehus. Ulikt forrige kontroller var det ingen polypper å finne, men bare denne “boblen” i sigmoideum. Hvis jeg legger hånden på den så kjenner du fra utsiden også at den er varm. Vi si at det er fra navlen og ned det er ubehagelig.


Innimellom får jeg stikk også som kan nesten minne om små mageknip, og i tillegg går jeg rundt og er småkvalm. Alle er plaget av luft i magen fra tid til annen, men noen plages mer enn andre. I enkelte tilfeller kan det være symptomer på sykdom som cøliaki eller matvareallergi - eller intoleranse som laktoseintoleranse. Mange plages med tilstanden irritabel tarm.


Av og til får jeg et sånt veldig sug i magen. Og dette er hva de roper etter. Laurent-Perrier Rosé Frankrike, Champagne poeng Fin lyserosa farge. Luft i magen kan ha mange årsaker, men her har det kommet inn noen tips som kan hjelpe mot nettopp det. Les mer om luft i magen.


Plages du med luft i magen ? Her har vi fått sendt inn et tips som kan være til hjelp hvis du føler deg litt oppblåst. Kvinne, 4 normal kroppsbygn. Lanzo som faste medisiner. I flere dager har det boblet nederst til høyre i magen , særlig etter ma. Magen kan blåse seg opp så vi føler oss som heliumballonger.


Hva kan dette være for noe? Den kan få oss til å sitte tvikroket av smerter, og den kan ødelegge sydenferien. I alvorligere tilfeller kan magesmerter ødelegge livskvaliteten og sende oss til operasjonsbordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg