tirsdag 5. mars 2019

Åpningstider tivoli københavn

Åpningstider tivoli københavn

Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Super pris, det finnes ikke bedre!


Åpningstider tivoli københavn

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Menukortene byder på gourmetmåltider med alt fra velsmagende klassikere med et twist og retter, du måske aldrig har smagt før. Fornøyelsesparken ligger i hjertet av hovedstaden, bare 10–minutters gange fra hotellet.


Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media. Ikke nok med det, her finnes også gode restauranter, og boder med is, sukkerspinn og spill hvor du kan vinne flotte premier. Bra priser, ingen reservasjonsgebyr.


Hovedbanegården ligger rett ve og det finnes et begrenset antall parkeringsplasser på gaten i samme område. Vi har også gledet oss til april, da hagen åpnet for sommersesongen. Vi guider deg gjennom byen, fra de mest eksklusive internasjonale merkene og den kjente shoppinggaten Strøget til nye danske designere, vintage, second-hand og små trendy butikker med spesialvarer. Tivoli er mer enn bare et tivoli ! København skuffer ikke – uansett årstid. Udenfor de almindelige åbningstider har diverse kiosker åbent, hvor du kan købe cigaretter, aviser, slik, mm.


Bagerier, blomsterhandlere og butikker med souvenirs har som regel åbent alle ugens dage, mens andre butikker holder lukke en til to dage om ugen. Shoppinggaten er vel kilometer lang, og gir shoppingglade nordmenn mulighet til å frotse i et tilbud av butikker som virker uendelig. The snow-covered Gardens glisten with crystal-clear colours, and as twilight falls, you can enjoy the glittering winter light and astoundingly beautiful lighting. Hvis du reiser med barn, kan du bestille store familierom. Frokosten er forresten herlig!


Vi har et bredt spekter og utvalg av karuseller og andre aktiviteter, som dekker alle behov publikum forventer under et tivolibesøk. Vi takker alle som har besøkt oss i vår 1sesong. Vi ønsker alle en riktig fin høst og vinter!


Av dyreartene er elefantene blant de mest kjente i dyrehagen. Her serverer vi retter som mørnet biff og sprø, grillet kylling. Her kan du lese mer om vintermarkedet. BESTILLE REISE: Bestill flybilletter hos lavprisselskapet Lauda allerede. Med leiebil fra Avis kommer du deg enkelt rundt.


Dersom du har forhåndsbestilt leiebil på Internett, kan du bare henvende deg til Avis-desken og hente bilnøklene. Sørg for å bestille ekstrautstyr, som barnesete, når du reiser med barn. GPS kan også være nyttig. Gwen Stefani er klar.


Nu kan vi endelig dele første navn på dette års fredagsrock-plakat med jer! Fairy tale writer Hans Christian Andersen. Bestill ditt tilbud med rabatt i dag, og gled deg til et pusterom i hverdagen. Klikk på boksene under for å lese mer om de ulike tilbudene.


Åpningstider tivoli københavn

NB: Tilbudene gjelder utvalgte datoer, og prisene varierer. Danmarks største turistattraksjon byr på karuseller, blomster, konserter og deilig mat. Restauranten byder på dansk og fransk mad til frokost og middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg