onsdag 6. mars 2019

Min tannlege

Time på dagen og lang åpningstid. Oslo Tannlegesenter midt i sentrum! Sjekk ut Priser På Tannlegebehandling. Jeg har skrek for tannleger og har funnet en topp tannlege som jeg har vær hos nå i mange år.


Han tar hensyn til sinne pasienter. Jeg har ikke noe og utsette på dem da det er topp service der. Han er nøye og forklarer deg alt du lurer på når du er der.


Vi tilbyr forsikring mot uforutsette tannlegeutgifter. Tannforsikringen tegnes gjennom Norsk Tannhelseforsikring, et produkt fra Nordic Benefits AS, som igjen er underlagt det norske Finanstilsynets regelverk. Skriv vurdering om ny tannlege. Vi har flere tannleger i vår database enn de som vises i søkeresultatene, men vi vet ikke alltid hvor disse jobber.


Finner du tannlegen her kan du likevel skrive en vurdering. Begynn å skrive tannlegens navn, velg så blant alternativene som kommer opp. Får alltid time raskt, personalet er hyggelig og tannlegen min er veldig flink.


Får aldri vondt og ting skjer på og 3. Tannlege Drammen - Dine Tannleger Velkommen til nye moderne lokaler på Landfalløya nær Drammen Sentrum. Vi tror denne siden vil gi nyttig informasjon om moderne tannbehandling,- og om Tannlegene Nygaard as. Du kan bytte tannlege om du ønsker å benytte deg av en annen tannlege. Det kan være ulike årsaker til at du ønsker å bytte f. Uansett årsak har du fritt tannlegevalg. Du er ikke bundet til en bestemt by eller landsdel.


Min tannlege

Helfo utbetaler stønad etter fastsatte takster, mens tannlegen eller tannpleieren har fri prissetting. Beløpet du får dekket kan derfor være lavere enn det du har betalt. Finn og sammenlign tannlegepriser.


Alle tannleger er pålagt å legge inn priser på nettstedet. Se hele prislisten til den valgte tannlege. Filtrer også på åpningstider, studentrabatt, parkeringsplass og universiell utforming.


Min tannlege

Tannlegeforeningen - Vi står sammen for god oral helse! Legeforeningen tapte rettssaken om Legelisten. I januar gjorde Personvernnemnda et vedtak som fasto at helsepersonell ikke gis en generell reservasjonsrett mot å bli vurdert på Legelisten.


Bakgrunnen var i hovedsak at pasientens rett til informasjon måtte tillegges større vekt enn legenes rett til å slippe å bli vurdert på siden. Fra jeg nervøs møtte opp og til nå har jeg blitt behandlet med største integritet, respekt, omsorg og forståelse. Men også med “drive” om å jobbe med tannlegeskrekken. Min tannlege har vært superflink.


Min tannlege

Veldig tålmodig, forutsigbar og profesjonell. Gjør tennene dine en tjeneste og velg Norges eneste fullverdige forsikring som sikrer deg mot store kostnader hos tannlegen. Logg inn på Min Side! Bokstavene MNTF i forbindelse med tannlegens navn, betyr at tannlegen er medlem i NTF. Tannhelse i folketrygden, økonomisk støtte til tannbehandling NAV.


Hovedregelen er at man som voksen betaler all tannbehandling selv. Refusjon for tannlege. Du kan søke om tilbakebetaling per semester, eller per år. Skjema for refusjon finner du lengst ned på siden. På kvelden spurte jeg datteren min hva hun syntes om tannlegen.


Min tannlege

Jeg ønsker at mine barn skal bli møtt av smilende og vennlige tannleger , slik jeg opplever tannlegene på tannklinikken jeg går til. Dersom disse holdningene til barn ikke endres, vil jeg søke om å bytte til den tannklinikken jeg selv går til. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg