torsdag 21. mars 2019

Ferie marokko

Ferie marokko

Marokko Feriepakker. Bestill nå og samle poeng. Finn fantastiske tilbud på reiser. Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie. Din reise begynner her.


Ferie marokko

Kombinert med hyggelige uteserveringer og restauranter som tilbyr gourmetmiddager til marrokanske priser, får du en perfekt ferie. Agadir er en herlig blanding av sol og ba orientalsk kultur og vakker natur. Prøv tradisjonsretter som tangine, lam i flere varianter og cous cous-retter i. Fez er den eldste av disse og ble grunnlagt på 700-tallet, kort tid etter arabernes ankomst til landet. Fez´ gamle bydel er i dag den største middelalderbyen i den islamske verden, og myriadene av småbutikker, moskeer, keramikkverksteder og esler lastet med alskens varer kan være overveldende.


Landet har et varmt klima og på vinteren blir det sjelden under grader på dagene, men på natten kan det bli ned mot 6- grader. Agadir ligger ved en langgrunn og milelang sandstrand og lokker med spennende og annerledes utflukter. Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet!


Våre dyktige reisekonsulenter hjelper deg med å realisere reisedrømmen din! Alt til priser som gjør at du får mye ferie for pengene. Vi har de snødekkede fjellene som kulisse og vi stopper både ved den vakre, 1mete høye Ouzud-fossen og sjøen Bin el Oudane. Det meste er lagt opp slik at solslikkere fra Europa skal ha en behagelig ferie med fokus på sol og strand.


Nordpå kan man dog bli avkjølt av Middelhavet og vestpå av Atlantern. Da hadde jeg jobbet i restaurantbransjen i London i mange år og begynte å bli sliten av det. Jeg var her på ferie og ble kjent med så. Langs middelhavskysten ligger fire spanske enklaver: Ceuta, Melilla, Peñón de Vélez de la Gomera og Peñón de Alhucemas, i tillegg til flere øyer, inkludert Perejil og Chafarinas. Nordmenn ser det nærmest som en menneskerett å kunne fly på ferie et par ganger i året.


Ferie marokko

Når det er en storkamp på TV, uansett om det er. Det er generelt både varmt og tørt – og så ligger temperaturerne som oftest minimum omkring grader. Det gælder også om vinteren! Og oftest vil I opleve langt højere temperaturer på jeres ferie. Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den marokkanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.


Vi tilbyr god kunnskap, personlig service og skreddersyr reisen etter deres ønsker. Byen er en sjarmerende blanding av palmekantede avenyer, moderne butikker, franskinspirert mat, krydderduftende markeder og minareter med bønnerop. Med TUI kan du fly direkte til Agadir på drøye timer. Hos TUI finner du alltid et hotell som passer for deg.


Ferie marokko

Vi har et stort utvalg hotell med fin beliggenhet uansett om du reiser med barn, din partner, venner eller hele slekten. Velg mellom flotte leilighetshotell, familiehotell, romantiske parhotell, treningshotell og all inclusive-hotell med alt du måtte ønske deg av. Her finner du nøye utvalgte hotell, og mange kan bare bestilles hos Ving. Og en perfekt tur til å handle inn diverse gaver, kanskje også til deg. Afrika er verdens nest største kontinent, og kanskje det mest mangfoldige.


Hele milliarder mennesker bor på kontinentet, fra faraoenes Egypt til vakre Cape Town ved foten av Taffelberget i Sør-Afrika, fra hippe Senegal i vest til østvendte Kenya, som slår alle rekorder når det gjelder dyreliv og stammefolk. Carpe Diem er turoperatøren for deg som reiser alene, men som ønsker å reise sammen med andre reiseglade på ferie. Hos oss får du godt reisefølge og en engasjert, sosial og kunnskapsrik reiseleder med på kjøpet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg