mandag 4. mars 2019

Sunne rundstykker oppskrift

Sunne rundstykker oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Jeg har skrevet om proteinrundstykker tidligere, men jeg nevner de igjen! Disse er så fantastiske at til og med Jørgen brøt ut sin begeistring etter at han hadde kastet i seg to stykker. Sunne , lettvinte og saftige rundstykker som metter godt.


Kan ikke bli enklere enn dette. Torunns grove rundstykker er sunne og metter godt. Du baker dem med grov sammalt hvete og sesamfrø på toppen. De smaker ekstra godt med nyrørt syltetøy. Væskebalansen er feil i denne oppskrifta, hvis du hadde reduser fra dl vann til dl så begynner dunå nærme deg noe.


Husk at ferdigblandingene med mel i handelen tilsettes det dl til dl vann. Det er lite som slår hjemmelagde rundstykker. Dette er en oppskrift på fine frokostrundstykker med hvetemel, men du kan også bytte ut deler av melet med sammalt mel, spelt eller havregryn.


Dryss gjerne sesamfrø eller valmuefrø på toppen før du steker dem. Disse fine rundstykkene passer til det meste, frokost, lunsj, middag og kvelds. Nystekte rundstykker er nydelig til frokost og lunsj. Vi gir deg våre beste oppskrifter så du kan bake nydelige rundstykker hjemme og spise dem nystekt.


Her finner du oppskrifter på myke, lyse rundstykker , grove med nøtter og kjerner, eltefrie og gode gammeldagse. Maken til gode rundstykker har jeg aldri før smakt! Tusen takk for en helt super oppskrift , som selv oss som aldri lykkes med gjærbakst også kan få til!


Luftige, saftige og hinsides gode! I dag vil jeg dele oppskriften på luftige og grove rundstykker med havregryn. Disse hjemmebakte rundstykkene er perfekt både til frokost, lunsj og nistemat for store og små. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Oppskriften gir ca. Smuldre gjæren i en bakebolle. Varm melken til °C.


Hell melken over gjæren og rør til den er oppløst. Ha hvetemel, havregryn, sukker, salt og vann i en bakebolle. Ha i oljen og elt i 2-minutter, til deigen er glatt og smidig.


Se Sunne hoteller på kart. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Hva vil du lage idag?


Sunne rundstykker oppskrift

Du må ikke få ut alle cottage cheese klumpene, men få røra jevn og fin. Spis frokost og lunsj med ekstra god samvittighet med oppskrift på disse grove rundstykkene. Kulturmjølk gjør at rundstykker og annen bakst blir ekstra saftig og god.


Forskjellige frø både inni og på toppen av rundstykkene, gir det lille ekstra. Av denne oppskriften får du ca. Saftige, sunne , grove rundstykker - perfekt til frokostbordet, eller servert ved siden av en god suppe. Den eltefrie teknikken er enkel, men krever litt tålmodighet. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Når det er helg, her det fantastisk deilig å spise nystekte, hjemmelagde rundstykker ! Siden denne oppskriften er veldig enkel og inneholder kun ingredienser som de fleste har tilgjengelig på kjøkkenet, kan disse rundstykkene lages på impuls. Dette er lyse loff- rundstykker uten frø og uten grovt mel.


Du kan gjerne bytte ut noe av hvetemelet med grovere melsort og elte noen kjerner og. Og det er ikke det minste rart, for dette er sunne , gode og halvgrove rundstykker som like gjerne kan nytes til hverdags som i helgen. Rask og enkel frokost, lunsj eller kveldsmat.


Disse rundstykkene smaker like godt til frokost som til lunsj, og de passer perfekt å ha med på tur. De er lette å lage og gir kroppen drivstoff som varer. Rundstykkene er laget omtrent bare med grovt mel, nøtter og frø med masse av det sunne fettet og tørket frukt med mye kostfiber, vitaminer og mineraler.


Kilde: Ernæringsfysiolog Tine Sundfør. Kjempe bra oppskrift og veldig gode rundstykker. Jeg er middels god på kjøkkenet og er uten kjøkkenmaskiner. Kun en bolle og av alle ting en plastikk sleiv til å røre med og mine ble superbra.


Sunne rundstykker oppskrift

Så de av dere som ikke fikk det til, bør holde seg unna kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg