onsdag 6. mars 2019

Gode grove vafler

Alle liker vafler ! Med rømme blir vaflene ekstra gode og ekstra sprø. Server vaflene med det tilbehøret du liker best - syltetøy, sukker, rømme, krem, iskrem eller brunost. Det er bare fantasien som setter grenser.


Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.

Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Vafler , en suksess både hos store og små. Sett frem syltetøy, rømme, smør, sukker og brunost, da er du garantert at alle får sine ønsker oppfylt. Prøv vår deilige vaffeloppskrift! Stek til kveldsmat eller bruk som niste.


Se flere deilige vafler her. Legg dem gjerne i en tett boks i kjøleskapet og ta med litt vaffelkos på skole eller jobb.

Denne oppskriften ble brukt i tv-seren “Bra godt” på TV2. Desse kan du fint nyte til frukost eller lunsj med den beste samvittighet, som gir deg god næring og stabilt bloduskker. Dei er alle uten tilstatt sukker, proteinrike og basert på havremel, som gjer dei grove og næringsrike for store og små Håper du ser noko som frister: Sunne, søte vafler HER: Mi mest populære oppskrift opp gjennom årene. Disse vaflene er tilsatt blant annet fullkornsmel og havregryn, noe som både gir en god smak på vaflene, samtidig som de er ganske sunne.


Nystekte vafler er alltid populært. Dessverre ble vi litt flere enn vi hadde tenkt så vi måtte dele vafler på personer. Kreta på julaften i år, så vi prøver oss på den gode vaffel oppskriften en gang til i morgen! Og ser hvordan det går i morgen. Hvis du vil ha skikkelig gode vafler som samtidig er næringsrike, så er disse midt i blinken.


Hele av melet består av fin sammalt hvete og havregryn. Det kommer helt an på hva du har i vaffelrøren og hva slags brød du vanligvis velger, sier klinisk ernæringsfysiolog i melk. Grove vafler kan være like sunt som en brødskive, eller til og med enda sunnere. Kaja Helland-Kigen. Hun forteller at vafler laget med mager melk, egg og grovt mel er et godt alternativ til brødskiver i. Jeg ønsker gjerne å vinne et nytt vaffeljern, det er fordi vi bruker det veldig ofte ved måltid eller hvis vi får gjester.


Mitt vaffeljern ble ødelagt forrige uke, så har ikke blitt noen vaffler enda og gubben blir furt :P Vi lager alt fra eggerøre til grove vafler eller steker brødskive slik det blir et flott mønster!

Det finnes derfor alltid en anledning å servere den gode , gamle, tradisjonelle vaffelkaken i. Gode vafler er nemlig mer enn en god oppskrift. Det viktigste for gode vafler er skikkelig smør, og kjærlighet. Jeg pleier å si at alle som liker å lage vafler , får vellykkede vafler , sier Stine. Men i går var sønnen min syk og hjemme fra skolen. Hva smaker vel bedre til kaffen enn hjemmelagede vafler med rømme og syltetøy, eller brunost?


Gjør vaflene litt sunnere med grovere mel og havrekli. Da blir de i tillegg ekstra mettende og er supre i hverdagsmatpakka eller i tursekken i helgene. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Med grovt mel, revet ost og fersk rosmarin i røren blir disse vaflene spennende og gode. Et sunnere alternativ til. Hvis du bytter ut hvetemelet med grove varianter som sammalt hvete, havregryn og kanskje til og med litt havrekli får du sunne og gode vafler som metter lenge.


Dette er et fint alternativ til de vanlige brødskivene og smaker supert som turmat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg