torsdag 14. mars 2019

Morsomme bursdagssanger

Vi hjelper deg å finne den perfekte bursdagssang. Tekst og musikk til mange bursdagssanger samlet på ett sted. Leter du etter bursdagssanger ? Da har du kommet til riktig sted. Her gir vi deg teksten til flere vanlige norske bursdagssanger.


Gled den som har bursdag med en vakker bursdags-bukett – Se det flotte utvalget av bursdagsblomster hos Euroflorist.

Du kan også bestille en bursdagskake hos Norges største kakeportal – cake it easy. MORSOMME FESTSANGER - TIL ENHVER FESTLIG ANLEDNING! Skal du feire bursdag, er det alltid morsomt å ha bursdagssanger eller taler. Det høyner stemningen, spesielt om sangene og talene er humoristiske. I denne omfattende tekst samlingen finner du nå mer enn forskjellige jubileums- og bursdagssanger , mer enn forskjellige sanger til konfirmasjon, og mer enn forskjellige sanger bryllup.


I tillegg får du nå velkomstsanger, jubileumssanger, selskapssanger, dåpssanger, takk for maten sanger, bordsanger, morsomme festsanger, sanger til fest, party m. Norske bursdagssanger. Hun var både lærerinne og forfatter, og har skrevet andre kjente barnesanger som På låven sitter nissen, Å jeg vet en seter og Da klokka klang. Skal ha julebord med jobben om en måne og da trenger jeg noen morsomme festsanger.

Er det noen som har noen sånne eller vet om nettsider der man kan laste ned gratis? Blir veldig glad for svar! Morsomme festsanger. Enten det er bryllup, jubileum, bursdager, års jubileum eller andre fester så er morsomme festsanger meget populære. Direkte nedlasting av sanger til fest Her har vi gjort det enkelt.


Her finner du sanger til fest. De kan gjerne gå et helt år å telle ned mot denne dagen store dagen. Bursdagen er en viktig dag, spesielt for barn. Så når den først kommer, er det viktig å markere den. Og her står bursdagssanger sentralt.


Ja, deg vil vi gratulere! Hurra for deg som fyller ditt år! Heng opp en forhengteppe omtrent meter over bakken i drpningen til et rom (det er viktig at). På denne siden vil du finne en rekke norske og utenlandske bursdagssanger som du kan printe ut helt gratis til din bursdagsfest.


Taler med mye fleip og humor, mange morsomme sitater, men også gode ord. Talene passer til fl aldersgrupper. Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par!


Det finnes mange bursdagssanger - men dette er kanskje den kuleste av dem alle?

Gratulerer med dagen - du er super er en morsom og fengende bursdagssang fra NRK Super sitt program Supermorgen. Barna elsker denne, og det er også en morsom sang for de voksne om man lytter til den morsomme teksten. Dette er morsomme sanger som fr frem smile og godt humr. Mama Lisa s World har samlet bursdagssanger p ulike sprk. Du får også velkomstsanger, takk for maten sanger, kaffesanger, m. Nå også inkludert GODE RÅD OM KORREKT SKIKK OG BRUK for store og små selskaper, enten du er vertskap eller gjest!


En slik sang kan man også krydre med morsomme episoder og betraktinger om det å runde 50. Tenk ut hva du vil ha med så skal jeg hjelpe deg å lage en sang ut av det som jeg tror du vil glede deg til å ta med i selskapet. Jeg sender deg bestandig et førsteutkast i god tid slik at du rekker å korrigere meg.


Her er det mye kos, nostalgi og læring. Så finn frem ungene, varm opp sangstemmen, slipp hemningene og syng av full hals! Det skaper minner, musikkglede, samhold og mange morsomme stunder å synge sammen!


Vi fører et bredt utvalg av sanger og taler til konfirmasjon, bryllup, dåp, julebor firmafester etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg