mandag 25. mars 2019

Pene guttenavn

Har Mats, Sivert, August og Ferdinand på lista, med kanskje Sivert øverst. Filip , sammen med Philip, Fillip og Phillip, gjorde et kjempehopp og ble årets mest populære guttenavn , mens Emma ble årets jentenavn. En fy-liste Navneforsker Jørgen Ouren i Statistisk sentralbyrå (SSB) mener personlig at nybakte foreldre bør holde seg unna navnene på topplisten når de skal velge navn til sine håpefulle. Vi tenker å kombinere navnet med Håkon. Sambos farfar het det, og han døde også veldig ung slik min farfar gjorde.


Sambos far heter Håkon til mellomnavn, og det var vel snakk om å bruke det på en av deres sønner igjen men det gjel ikke gjort. Sv: Korte fine guttenavn. Trym tenkte jeg på også, men sønnen til ei venninne heter det. Liker generelt korte jentenavn som ender på -a, både Hedda, Nora, Thea og Oda er vakre navn, men krona på verket er uten tvil: Tuva! Vil gjerne ha ei datter en gang jeg, og hun skal aller helst hete Tuva.


Finn jentenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn. Se navnestatistikk med topplister for jentenavn. Har du lyst å gi datteren din et sjeldent navn?


Så sjeldent at det bare er noen få i hele landet med akkurat det navnet? Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Av andre uvanlige jentenavn finnes jo også Mathea, Vårin og Idun.


Synes Mathea og Vårin er nydelige jentenavn! Jentenavn - norskenavn. Sleng inn deres favorittnavn! Hvis dere vet om noen fine dobbeltnavn må dere nevne dem! Vi har sjeldne guttenavn , norrne guttenavn og mye mer.


Uvanlige og pene navn - Min nev heter Smund og mange syns dette er et uvanlig navn. Forslag til fine, litt uvanlige, guttenavn ? Graviditet, spedbarn. Pene navn som du selv IKKE skal bruke? Guttenavn Sjeldne, Norske, Norrne, spesielle guttenavn og mer 14.


Av Anonym bruker, Juli 1. På denne nettsiden finner du kattenavn til katten din. Oversikt over populære kattenavn, kule kattenavn, hovedsaklig norske kattenavn. Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under.


Søk etter jentenavn: På Fine-jentenavn. Jeg har to pene navn et til tispe og et til hanne, men det får ingen vite, for det skal jeg bruke selv. Del dette innlegget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg