tirsdag 26. mars 2019

Stikking i magen gravid uke 5

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Venn deg til tanken – og til alt det medfører. Selv om de fleste venter en god stund med å fortelle om graviditeten til andre, må nemlig du forholde deg til det allerede nå.


I alle mine år som jordmor tror jeg ikke jeg har møtt gravide kvinner som IKKE har kjent stikninger i graviditeten – med andre ord: Det er veldig vanlig å kjenne stikninger i magen når du er gravid ! VELDIG vondt i magen. Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen. Leser at det er vanlig med stikninger i magen når livmoren vokser. Sist hadde jeg dette da jeg var gravid. Husker ikke når det begynte.


Nå er jeg uker gravid. Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet. Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet.


Hvis jeg ligger kan jeg ikke strekke ut bena eller røre på meg siden det er så vondt. Har hatt symptomer i 2-uker. Mange opplever stikninger og ubehag nederst i magen og noen må tisse ofte fordi livmoren tar mer plass. Knøttet er nå mm langt, hjertet har begynt å slå og anlegget for organene legges. Kroppen din prøver å fortelle deg den viktige beskjeden.


Nå har jeg ikke kjent noe på endel uker , men i dag har det plutselig igjen vært litt stikninger. Er ganske nervøs for hvordan det vil gå, men prøver jo å tenke positivt. Jeg er gravid i uke 16.


Deilig at dere fikk høre hjertet slå, da er jo sjansene veldig bra for at det går godt. Har siden en uke før ikm hatt en del verk og murringer i korsryggen spesielt. Dette har variert veldig, hadde det mye om natten tidligere og nå er det mest på dagen.


Bytter på å være murringer i korsryggen og livmoren. Kjenner også en del strekk i livmoren. Midwife og Siri svarer Gravid uke 52.


Uke : Mensen har ikke kommet og du fler deg kanskje litt trtt og kvalm. Hvilken symptomer har dere som er 4- uker p vei? I lpet av uke fem har fosteret vokst seg til bli. Stikking nederst i magen (vondt nyse feks.). Ta også kontakt med lege om du opplever akutte, sterke smerter i magen , som ikke gir seg når du hviler.


Les også: Sandra Lyng legger seg flat etter å ha skapt et gravid -glansbilde: – Unnskyld! Sterk kvalme, mye oppkast, feber eller smerter. Er du kvalm på en måte som overgår den typiske morgenkvalmen? Noen av tegnene er det mange som får den siste uken før man skal ha mensen, så dette er absolutt til forvirring når man går der og lurer på om man er gravid.


Det blir enklere å stole på at man er gravid når magen begynner å synes og kanskje særlig når man etterhvert kjenner babyen sparker. I går fant jeg ut at jeg var gravid. Og etter positive tester begynner det å gå opp for meg :-) Regner med jeg kommer til å bli bedre kjent med dere her inne etterhvert. De tre-fire siste dagene har jeg hatt en del mens-lignende smerter i magen.


Har skjønt at dette er normalt, og skyldes at livmora strekkes. Denne uken skal du normalt ha din månedlige menstruasjon, men den uteblir! De øvrige symptomene på graviditet er stort sett de samme gjennom de første ukene. Noen vil kjenne stikkende smerter og ubehag nederst i magen , smerter som kan minne om vanlige menstruasjonssmerter.


Blødning i svangerskapet er heller ikke uvanlig på dette tidspunktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg