tirsdag 12. mars 2019

Utdrikningslag pynt

Utdrikningslag pynt

Skal du arrangere utdrikningslag? Da har du kommet riktig sted! Her finner du pynt , tilbehør, tips og ideer til å arrangere tidenes utdrikningslag! Pinatas til feiringen? Norges ledende bursdagsbutikk.


Stort utvalg farger og former. I alle farger og fasonger. Rask levering og fast frakt. Mengder av kule dingser. Dette er gjerne en dag – eller helg, man sent glemmer!


Enten du vil gå for en jordnær, elegant, morsom eller vill fest. Utdrikningslag er en anledning man sent glemmer. Sørg for at venninnen eller kameraten får gjenoppleve det glade 80-tallet før ekteskapet, og dekk bordet med et skikkelig 80-tallstema! Duken passer perfekt sammen med våre andre effekter til 80-talls- utdrikningslag.


Utdrikningslag pynt

Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Betal om dager med Klarna 1-Dagers Lynrask Levering Dagers Åpent Kjøp. Et utrdriknigslag er en overaskelsesfest for brud eller brudgom.


Der får de lov til å slå ut håret en siste gang, før de skal gifte seg og smis i hymens lenker. Det du trenger av dekorasjoner, pynt , kostymer og tilbehør for alle typer utdrikningslag finner du her! En skikkelig fin fjærboa som er 180cm lang.


Utdrikningslag pynt

Vær oppmerksom på at det kan være en del løse fjær som sitter på den når du tar den ut av pakken - ta den derfor med deg ut når du åpner den, og rist av den. Vi har denne fjærboaen i flere forskjellige farger. Vi mener alle fortjener en flott feiring. For å hjelpe deg som forlover å planlegge det perfekte utdrikningslag tilbyr vi gratis huskeliste, budsjettmal, idébank med leker, tips og ideer til et flott utdrikningslag.


Borat-drakt, ølbriller og annet must til festen. Klikk innom vår nettbutikk! Ta gjerne kontakt via telefon eller e-post! Kundeservice: Hverdager 09.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Vare til av totalt 47.


Sorter etter posisjon: Lav til høy. Pynt til festlokale. Bor du i Oslo-området og skal arrangere en lang dag med utdrikningslag , kan det være deilig å få en pause midt på dagen. Grand Hotel i Karl Johan kan da være en idé.


Utdrikningslag pynt

Der kan man låne badeavdelingen og få et deilig basseng til utdrikningslages disposisjon, med massasje, champagne og eget fruktfat, hvis ønskelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg