torsdag 14. mars 2019

Cruise til københavn

Se våre tilbud her. Finn cruise til københavn hvis du ser nå. Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut.


Du får nesten timer i byen, og tax free, restauranter og velvære om bord. Vi tilbyr et stort utvalg av ulike hotell i storbyen, og også ulike pakker med gode tilbud.

Oppdag for eksempel Norges spektakulære kyst eller vakre byer i Baltikum. Når det er ferie, ønsker de fleste av oss å slappe av, oppleve nye steder og more seg med familie og venner. Et cruise med oss gir deg alt dette pluss mye mer – med en ny, spennende by å oppdage hver dag! Og hvis ikke Middelhavet er nok, kan du velge et cruise med MSC som tar deg forbi Gibraltar for et besøk til den portugisiske kysten utenfor Lisboa og Funchal, samt Kanariøyene.


Beste cruisetilbud! Utforsk aktivitetene våre her! Ro ned og slapp av.

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Stort utvalg opplevelsesgaver her!


Hovedstaden i Danmark er uten tvil den viktigste byen i dette landet som strekker seg langs det Baltiske Hav og som har litt over millioner innbyggere. Art-deco-bygget i vannkanten huser også tre velrennomerte restauranter (to skandinaviske og én indisk). Lidkoeb er en annen kul bar.


Tilbudet er et cruise med to kvelder til sjøs og nesten syv timer i land. Tilbudet kan ikke endres til én vei eller utvides med hotell. Båten legger fra kai i Oslo kl. Du kan bestille måltidene før avreise. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne levere våre elektroniske tjenester.


Her kan man nyte den friske luften på dekk, la håret flagre i vinden og slappe av i maritime omgivelser. Vi hjelper deg med cruise i hele verden: cruise i Middelhavet, cruise i Asia, cruise i Sør-Amerika, cruise med Hurtigruten. Her finnes det morsomme aktiviteter for både voksne og barn! København neste morgen kl.


Fra lekne familier til par på romantisk ferie, her er noe for alle.

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! MyCruise har det største utvalget på cruise til hele verden. Fra en Ocean- Cruise til en Segway- Cruise ! Du får individuelle instruksjoner om hvordan du kjører en Segway.


Den blå planet, Nordens største akvarium, byr på over 20. Oplev fx Norges spektakulære kystlinje fra første parket på et krydstogt til de fortryllende Norske Fjorde. Eller oplev imponerende arkitektur på et cruise til det kulturelle Baltikum. Lengter du etter å komme deg vekk fra hverdagen et par dager og nyte både avslapping og shopping?


Et cruise er en perfekt måte å se verden på, for du får oppleve flere øyer og byer på en og samme reise. Velg mellom spennende cruiseruter i Karibia, Middelhavet, Det indiske hav, Hawaiis øyverden, Persiabukten og Nord-Europa. Alle reiser med Color Line byr på opplevelser du sent vil glemme.


Vi tar deg med på cruise til Kiel, dagsturer til deilige Danmark eller søte Sverige. Tillegg for singellugar, utreise torsdag–lørdag og andre lugarkategorier. Begrenset antall plasser.


Spesielle betingelser. Våre priser er dynamiske og styres av etterspørsel og kapasitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg