mandag 9. januar 2017

Stikking nederst i magen

Stikking nederst i magen

Gjør det vondt ute i sidene nederst i magen og nedover i lysken kan smertene stamme fra eggstokker eller eggledere. Men slike smerter kan også stamme fra tykktarmen eller musklene i underlivet. Jeg har et slags ubehag, smerte, mest på venstre side, men også høyre over skambenet nederst i magen.


Det kommer og går, helt uavhengig av hva jeg spiser og gjør. Det har nok vedvart i to mnd nå. Vært hos lege flere ganger, og ble sendt til urolog da jeg følte smertene kunne komme fra bitestiklene. Hvis du opplever stikkende smerter som tiltar over timer eller dager, kan det være snakk om blindtarmbetennelse.


Da befinner smertene seg nederst på høyre side av magen. Ved akutt blindtarmbetennelse vil du ofte bli kvalm og få feber også, ifølge Lommelegen. Det begynte på torsdag med stikking nederst på magen på venstre side. Da trodde jeg at det bare var luft i magen , og fordi jeg hadde litt hard mage. Men fikk gått ordentlig på do og greier på fredag, og ikke hatt noe problem med avføringen etter det.


Men stikkingen har ikke gitt seg, den har bare blitt verre. Hei, Jeg har en stund nå fått beskjed om å holde meg helt i ro for å ikke føde for tidlig. Mye mensmurringer, kynnere, nepress hodet festet osv.


De typiske tegnene. Jeg er nå i uke og for dager siden har jeg hatt ganske ekstrem stikking neders i magen. Både på høyre og ve.


Stikking nederst i magen

Symptomer: Krampeaktige smerter nederst i magen , som avtar hvis du går på toalettet. Du vil ofte også oppleve diaré, muligens med blod. Kolitt er en infeksjonssykdom som rammer tykktarmen. Jeg gikk rundt med mensensmerter, stikkesmerter, murringer osv i mange uker, helt fra før jeg fikk positiv test til jeg var nesten uker på vei.


Helt tidlig i svangerskapet er de hormonelle forandringene store, og den lille livmoren vokser en god del – selv om det foregår bak symfysen uten at man kan se den utenpå magen enda. Men hva om du opplever smerter på venstre side av magen ? I dag skal vi ha fokus på dette som er et vanlig problem, og forsøke å finne årsaker. Du kjenner smerter på venstre side av magen , men hvorfor? I noen tilfeller kommer magesmerter egentlig fra organer i brystet eller fra en generell sykdom i kroppen. Det er imidlertid ikke alltid slik at magesmerter har en organisk årsak.


Ikke sjelden kan stress, bekymringer, sjelelige og sosiale problemer lede til ubehag og smerter i magen. Hvor smerten sitter kan ofte si noe om opphavet. Smerter eller ubehag i siden (flankesmerter) kan komme fra magetarmkanalen, milt, lever, nyrer og urinveier, og muskulatur i rygg og bryst. Divertikulitt er en betennelse i divertiklene (de små utposningene i tykktarmsveggene) tykktarmen.


Dette er betennelse i blindtarmen, den vanligste årsaken til smerte i nedre del av høyre side av magen. Er det livmora som strekker seg,. Stikking nederst i magen. Har hatt dette i noen dager, og må stoppe opp med alt jeg gjør når disse kommer. Hvis jeg ligger kan jeg ikke strekke ut bena eller røre på meg siden det er så vondt.


Får de ofte når jeg har vært på do og tisset. Hodet har festet seg for cirka to uker siden. Hva er årsaken til plager øverst til venstre i magen ? Dette gir ofte sultsmerter eller nattlige smerter, eller smerter når man drikker syrlige drikker. Ufarlige årsaker til magesmerter. Petter Brelin forteller om en rekke vanlige årsaker til smerter i magen : Virus.


Plutselig vondt i magen som kan gi kramper, diaré, feber og ubehag som går over etter noen dager, såkalt omgangssyke som er en akutt mage - og tarminfeksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg