tirsdag 24. januar 2017

Min id login

MinID gir tilgang til offentlige tjenester på mellomhøyt sikkerhetsnivå (nivå 3). ID -porten driftes av Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi). Her kan du finne informasjon om hva MinID er og hvordan det brukes. MinID provides access to public services at a medium-high level of security (level 3).


Here you can find information about what MinID is and how it is used.

Slik blir du elektronisk bruker. Problemer med innlogging eller registrering? Få hjelp hos Difi - Direktoratet for forvaltning og IKT: Hvordan bestille PIN-koder? Du kan dessverre ikke bruke MinID for å logge deg inn på helsenorge. Det er fordi MinID er en elektronisk ID som ikke har høyt nok sikkerhetsnivå.


Innlogging på helsenorge. Det er muleg å logge inn med elektronisk ID frå MinI BankI Buypass og Commfides. Husk å logge ut når du er ferdig.

Sist oppdatert: 07. You can to use MinID in order to log on to the online application for grants and loans. Alle må bruke elektronisk ID for å søke videregående opplæring på vigo.


MinID er én av fire elektroniske ID -er søkerne kan velge mellom. Søkerne får brev med PIN-koder til MinID sendt til sin folkeregistrerte adresse ved årsskiftet (gjelder de som ikke har brukt MinID tidligere). Her finn du informasjon om MinID og hjelp til innlogging til offentlege tenester på nett.


MinID er ein personleg elektronisk identifikasjon (eID) som er utvikla og forvalta av Digitaliseringsdirektoratet. Mest populære arrangementer. Send og motta brev digitalt.


Med Digipost kan du enkelt behandle fakturaer, laste opp viktige papirer og få kvitteringer. På Din side er det informasjon og tjenester som krever høyeste sikkerhetsnivå, så du kan ikke logge på med MinID. Har du brukt MinID tidligere, kan du logge inn via glemt passord. Du kan også logge inn til offentlige tjenester med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides. Trykk på Generelt og deretter på Apple- ID.


Logg på med Apple- ID -en og passordet ditt. Hvis du blir bedt om det, angir du den sekssifrede verifiseringskoden som ble sendt til den godkjente enheten din eller det godkjente telefonnummeret og fullfører påloggingen.

BankID er en elektronisk legitimasjon for sikker identifisering og signering på nett. I stedet for kulepenn, pass og papir, kan du bruke vanlig BankID med kodebrikke eller app eller BankID på mobil. MinID er sammen med BankID den mest utbredte elektroniske identitetsløsningen i Norge.


Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker Apple- ID -en. Finn alle emnene, ressursene og kontaktalternativene du trenger for Apple- ID. Hvis du har andre påloggingsmuligheter enn BankI kan du logge deg inn i nettbanken og få et engangspassord tilsendt på SMS. Your Apple ID is the account you use for all Apple services.


Logg inn på Mine sider for full oversikt over dine abonnementer hos Telenor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg