mandag 30. januar 2017

Isofix max kg

Småbarnstol (0-kg ), bakovervendt, R44: Forbrukerrådet mener Britax-Römer MAX -FIX II med isofix får full pott i sikkerhetstesten ved frontkollisjon, men resultatet er for dårlig ved sidekollisjon. Den kan festes ved hjelp av kun belter, uten isofix , men uten isofix er sikkerheten ved sidekollisjon betraktelig dårligere. Isofix -setene er godkjent for lavere vekt fordi isofix -festene skal kunne tåle de eventuelle belastningene som oppstår i en kollisjon.


Dette har sammenheng med at isofix -systemet dessverre kun ble utviklet for å takle kilo. Når barnet veier kilo, blir det bare kg igjen til selve stolen.

I maksimal hvilestilling har stolen en god vinkel, og man unngår at barnets hode blir hengende. Stolen er også godt egnet for babyer, og en oppstøttende pute for spedbarn følger med. Ta med barn og bil til butikken og prøv barnesetet skikkelig.


Det er også smart å be selgeren om å vise hvordan stol og utstyr monteres. HER er en liste over biler som har isofix fester, mange tror isofix kun finnes på de aller nyeste bilene, dette stemmer ikke helt. I tillegg til beltestoler finnes det også enklere belteputer.


Eldre belteputer er kun godkjent å bruke i en begrenset periode fra kg , som er den gamle anbefalingen.

Barnas Hus selger de sikreste bilsetene til ditt barn. Anerkjente merker og testvinnere. Dette i motsetning til gruppe I-stoler som kun kan brukes til kg (ca. år).


Dessverre kjennetegnes gruppe II-stoler ved at de ikke kan festes med isofix , noe vi forklarer i Den store barneseteguiden. Se beste pris på Maxi-Cosi Cabriofix (inkl. Isofix base).


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Babystol (0-kg ), Isofix. Her finner du isofix , trepunktsbeltevarianter, i-Size og mye mer til barn mellom kg - kg. Storselgere fra blant annet Britax, BeSafe, Axkid og mange andre finner du her.


Tenk èn, to og tre ganger slik at du garantert finner det som er riktig for din familie, og gjør det på Lekmer. Renault Forum Srbija. Det här är vår märkning Bra val. Bilbarnstolar som inte är vändbara och har tre eller fyra i betyg belönas med märkningen Bra val. De tillhör toppskiktet i vårt testresultat och vi rekommenderar dem.


Bäst i test-stolen har bäst resultat av alla som har fått betyget fyra. Wer eine ISOFIX -Verankerung bei sich im Fahrzeug findet, kann sich glücklich schätzen.

Informationen zum Thema ISOFIX nachrüsten in diesem Artikel. Forskning og utvikling. Hos Britax Römer er vi opptatt av ditt barns sikkerhet. Dette er grunnen til at vi var involvert i den første lovgivningen for krav til bilseter for barn, ECE R4 og utviklet det første ISOFIX -bilsetet som gjør installasjon enkelt og intuitivt. Her har vi ting for større barn.


Det er en milepæl i hvert barns liv å bytte fra bilstol til bilpute eller beltestol. Et tegn på at barnet føler seg stort. Kule trykk, Fix-varianter (Fix er for beltestolen, hva Isofix er for barnestolen), et hav av ulike farger å velge mellom og alle fra kjente.


Därför tog vi aktiv del i utvecklingen av den första säkerhetsstandarden gällande bilbarnstolar, ECE R44. Vi tog även fram den första ISOFIX -bilbarnstolen med målet att göra installeringen enkel och intuitiv. Eftersom alla nya bilar är utrustade med ISOFIX -fästen ingår ISOFIX numera i den nya standarden ECE R1(i-Size).


Foteliki samochodowe - 9-kg - porównanie cen akcesoriów dziecięcych w sklepach internetowych.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg