mandag 30. januar 2017

Reise dubai

Vi tilbyr kun det beste. Bruk ferietiden på å skape nye minner, ikke på å vente i kø. Oppdag en ikonisk attraksjon. Finn de beste opplevelsene. Bestill minneverdige opplevelser.


Opplev byen fra luften.

Gjør din neste reise uforglemmelig. Få maks ut av sightseeingen! Billige reiser til Dubai. Se våre reiser til Dubai her.


Når du bestiller en reise til Dubai med Ving kan du velge mellom nærmere hotell på fem ulike reisemål, når som helst på året. Dubai kommer garantert til å ta deg med storm. Her bestreber man seg på at man alltid skal være størst og best i alt man foretar seg – derfor har man de høyeste skyskraperne (i hvert fall i perioder) og de mest luksuriøse yachtene i marinaene, og kunstige øyer og elegante restauranter er slett ingen sjeldenhet.


Nordmenn på reise i De forente arabiske emirater bes være årvåkne, holde seg oppdatert om utviklingen via medier og unngå folkeansamlinger. Alle nordmenn oppfordres også til å legge inn og oppdatere informasjon om sin reise og opphold i De forente arabiske emirater på nettstedet (om reiseregistrering) nevnt nedenfor.

Vi i Apollo ble nysgjerrige og sendte en gjeng av våre ansatte for å oppleve Dubai på nært hold. De kom tilbake med litt kuriosa og mange gode grunner for å reise til Dubai. Dubai er et reisemål som blander moderne kultur med historie, eventyr med shopping og underholdning i verdensklasse. Få med deg en forestilling på Dubai -operaen, se byen fra toppen av Burj Khalifa og tilbring ettermiddagen langsetter Dubai Creek, hvor du kan jakte på gull, tekstiler og utforske kryddermarkedene. Ayman Najafi og Charlotte Adams fra London var på en restaurant i Dubai , da de ble arrestert for nettopp kyssing.


Ambassaden anser FAE å være et relativt trygt land å reise i. Nyansene er kun snakk om hvor varmt, og i perioden mai til september vil nok de fleste europeere finne det plagsomt og kvelende varmt, med nesten ikke en dråpe regn. Nei, Dubai er ikke akkurat et billig reisemål, men som vanlig avhenger sluttsummen av hvilken standard du vil ha på reisen. Da familien vår valgte å reise til Dubai første gang var grunnen at vi lette etter et annet reisemål enn Kanariøyene. Kanskje er du på jakt etter en weekendreise? Eller du kanskje vil reise 1-uker?


Ingen problemer, du finner alltid reisen på Supersaver. Nå, for eksempel kan du reise til Dubai fra kr. Ettermiddagste på 7-stjerners hotell Det er mange fantastiske restauranter i Dubai. Spis thaimat på The Mango Tree restaurant nær Burj Khalifa.


Her har du god utsikt over Dubai Fontain, hvor vannet skyter 1meter opp i luften og danser til musikk. Dubai er et luksuriøst og varmt reisemål som mange velger å reise til i en uke på vinterstid. Kom deg utenfor allfarvei.


Vi har valgt ut seks bra charterhotell for deg som vil ha det aller beste og mest luksuriøse på din solferie.

Fine strender, imponerende hotell og uslåelig shopping. Ultramoderne skyskrapere kombineres med et snev av Orienten. Det solsikre klimaet og flytiden på drøye timer er andre detaljer som gjør at så mange velger å reise til Dubai. Dubai har alt du trenger for en innholdsrik ferie.


Sammenlign og bestill charterreiser til Dubai , De forente arabiske emirater. Dubai og naboemiratene ligner ingen andre reisemål. Dubai er det mest kjente emiratet i De forente arabiske emirater. Stedet passer for deg som liker shopping, varme, fine sandstrender, storslåtte byggninger og golf.


Da er reiseklar-brosjyren noe å ta med seg. Den gir en oversikt over forholdsregler du bør ta før du reiser, og hvilken bistand du kan få fra en utenriksstasjon når du er på reise. Her finner du nøye utvalgte hotell, og mange kan bare bestilles hos Ving. Heldigvis finnes det også andre flotte, men billigere hoteller i Dubai.


Du kan velge og vrake blant hoteller i nærheten av strender, shopping og markeder. Din reise starter her! Den har flotte strender på den ene siden, og ørken på den andre.


Byen er supermoderne, men har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg