fredag 13. januar 2017

Reise til alcudia

Alcúdia Reisepakker. Bestill og samle poeng. Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie.

Din reise begynner her. Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet! Med vakre omgivelser, mange aktiviteter og gangavstand til det meste, ligger alt til rette for at de besøkende skal få en fullkommen ferieopplevelse.


Der finnes det middelalderkirker og romerske ruiner omgitt av trivelige smågater. Mallorca er et feriested alle burde prøve en gang i livet. Her er det milelange sandstrender, smaragdgrønne badebukter, god mat og et heftig uteliv.


Flyreisen tar cirka tre timer og da lander du i hovedstaden Palma. Med mer enn 2hotell på over reisemål kan vi tilby det meste og det beste.

Finn billige reiser til Mallorca. Her finner du meget bra hotell og restauranter som passer de aller fleste. Badesesong fra juni-september. Her kan du kose deg dagen lang med sol og sand. Har du litt større barn, kan badelandet være et hyggelig avbrekk.


Vær oppmerksom på at det meste koster ekstra her. Fly billig overalt og spar penger på flyreiser. Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS! Når er det best å reise hit? Det er øyens mest populære ferieby, og er uten tvil barnefamilienes paradis.


Utvalget av hoteller, restauranter og butikker er stort. Dette er mange barnefamiliers paradis, mye på grunn av at stranden er så barnevennlig. Vil du gjøre virkelighet av reisen du drømmer om, så er du på rett sted. Hos oss kan du selv sette sammen og bestille din egen reise uansett om du søker eventyr, storbypuls eller strandhugg.


En smidig reise , unikt utformet — av deg. Vi gir deg reisefeber! Ta med familien til Marineland og Western Park utenfor Palma, eller reis med oss til Dragegrottene utenfor Porto Cristo på Mallorcas østkyst.


Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet.

Etter å ha hjulpet reiseentusiaster finne og booke sine favoritthoteller og favorittdestinasjoner de siste årene, er vi nå stolte over å endelig kunne tilby våre tjenester utenfor det britiske markedet. Så, scroll deg gjennom vårt brede utvalg av fantastiske hoteller og destinasjoner, og finn din neste reise. Med barnevennlige sandstrender, masse aktiviteter, spektakulære fjell, sjarmerende landsbyer og en livlig hovedstad er det noe for hele familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg