torsdag 19. januar 2017

Reflex vognpose test

Kjøp vognpose hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Fordelen med en mini- vognpose er at passformen rundt den nyfødte i bil og barnevogn blir bedre. En stor vognpose kan føles veldig klumpete i liggedelen.


Ulempen er at brukstiden er kort – maks.

Norskproduserte Easygrow Nature fremstår utrolig varm, luftig og solid. Dette er en vognpose vi stoler på at vil passe på barnet. Posen ligger fint i bagdelene, men blir bitte litt stor i den aller minste.


Nature er lik som fjorårets med unntak av to ting. Jeg har hele tiden tenkt å gå for Voksipose, har allerede kjøpt inn Voksi Move til bilstolen, men tenkte å ha en vanlig vognpose til barnevogna også. Ser nå at Barnas Hus har tilbud på Reflex Lun vognpose og Tinkafu vognpose.


Noen som har noen anbefalinger å komme med?

Er Reflex og Tinkafu like b. Se tester av Easygrow, Voksi, Elodie Details, Najell og Nordlys mfl. Av posene som ble testet, var Voksi Urban den eneste som ikke begynte å brenne etter sekunder, trolig fordi posen består av en blanding av ull og dun. Posen består av dun og fjær i overdelen, og har en underdel av 1 ull.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Test av vognpose til barnevogn. En vinterpose bør være varm, praktisk, behagelig og sikker i bruk. Sjekk hvilken vognpose som ble soleklar vinner.


Her finner du en oversikt over vinterens favoritter blant Easygrow produkter. Testens vinner er vinterdressen Reima Stavanger, som jevnt over scorer godt på vanntetthet, fleksibilitet og rive- og slitestyrke. Verdt å nevne er vinterdressen med den høyeste poengscoren, Univern ProTech, men ettersom den kun baserer seg på én test , blir den ikke kåret som testvinner. De er flere uavhengige kilder som tester vognposer. Riktig valg av vognpose er veldig viktig for deg og barnet ditt.


Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken. Varm og lun bilstolpose med ull i bunn og en non-lock funskjon slik at posen enkelt kan åpnet hurtig i en nødsituasjon. Molo, Reima og Name-It er de giftfrie testvinnerne, mens Coops parkdress (Friends) og Helly Hansen utebukse har mest miljøgifter.

Vognposer for baby og små barn. Varmt og herlig i barnevognen med en vognpose Når regnet, høsten og etter hvert vinteren er på vei, er det på tide å ta frem vognposen til barnevognen. En vognpose er det perfekte tilbehør til barnevognen, da vognposer holder barnet både tørt og varmt i allslags vær. Slik fungerer Test. Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom og 1for hvert produkt.


Dynamisk resultatliste. Vi oppdaterer listen etter hvert som det kommer nye tester og produkter i kategorien. Tips oss gjerne om du kjenner til tester som ikke er tatt med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg