torsdag 26. januar 2017

Babykino storo

Under babykinovisningene er det dempet belysning og ly det er anledning til å amme og for å gå til og fra salen. Hver uke tilbyr forsjellige kinoer i Oslo de nyeste filmene på dagtid med høy toleranse for barneskrik. Barseltreffet går av stabelen klokken 09. Det vil bli servert gratis Chai Latte til alle som kommer, og all hvetebakst vil være til -. ODEON Oslo kommer for å fortelle litt om babykino. Billetter kjøpes på denne nettsiden, i automat ved inngang (0- 20) eller på kinoen i åpningstiden.


Kjøpte biletter refunderes normalt ikke. Da åpner nemlig Norges største kinosenter, der den største salen også er utstyrt med IMAX-teknologi. Se hvilke filmer som vises i IMAX her. Er IMAX bare et større lerret og kraftigere ly eller hva gjør IMAX til den kraftigste kinoopplevelsen? En familiekino med spesielt fokus på familiefilm og familieopplevelsen.


Du kan ta med deg barn, men barnet må være så lite(n) at det ikke forstår eller følger handlingen. Kinoprogram - ODEON Kino. Hvordan er det på babykino. For at det skal bli en hyggelig opplevelse for både store og små, så er lyden lavere og det er litt lys i salen.


Les mer 12´ern på fredag. Babyen må være under år. Kvalitetsfilm på dagtid. En film med 18-årsgrense kan ha særlig angstskapende stemning, og inneholde store mengder brutale og detaljerte voldshandlinger, særlig i kombinasjon med et angstskapende uttrykk.


Skildringer av grov seksualisert vold gir normalt også 18-årsgrense. Filmer som Medietilsynet ikke har vurdert må vises med en 18-årsgrense på kino. Velkommen til Harstad kino! Her kan du se kinoprogram, kjøpe billetter og finne nyttig info.


Lyden er dempet og det er litt lys i salen. Fauske kino babykino. Da er det A bad moms christmas , som vises. Spre gjerne budskapet til de det kan gjelde. Når kommer programmet?


Her finner du en komplett oversikt over vårt program - både for kino og arrangement. Vi legger ut program for en uke av gangen, men i blant har vi tidligere forhåndssalg på storfilmer. Advarsel om Svindelforsøk. Fire saler med ny laser teknologi.


Personvernerklæring. På babykino er det dempet lyd og ellers tilrettelagt for babyer. En annen idé er å kjøpe en fin kalender som du fyller med far-og-barn-vennlige aktiviteter som skjer i nærområdet deres i perioden – som babykino , museumsutstillinger, barnevennlige kafeer, og lignende. Formiddagstilbud til dere som har ansvaret for barn av det aller minste slaget. Dette må gjøres i god tid FØR filmstart.


Hos oss ser du alltid de største, beste og nyeste filmene på lerretet. I det store og det hele kan du bruke den til nøyaktig hva du vil. Salene holder meget høy standar og man sitter behagelig med topp utsikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg