fredag 27. januar 2017

Reise til riga

Reise til riga

Storbyferie - Fly og Hotell. Bestill din ferie til Riga! Se aktuelle tilbud her. Les mer om reisemålene her! Billige reiser til Riga. Finn reise til riga hvis du ser nå.


Reise til riga

Med leiebil i Riga Med leiebil kan du reise til begge de andre hovedstadene i BaltikuTallinn og Vilnius. Sport i Riga For skandinaver er kanskje ikke Latvia og Riga spesielt kjent for sport. Men Riga har historisk vært en symbolby på idrett. En reise til Riga byr på shopping, spa, mangfoldige restauranter og utesteder – kun en kort flyreise fra Oslo.


Hovedstaden i Latvia er kompakt og lett å utforske, og prisene i landet er lave. Det er nok derfor så mange kombinerer helgeturen med et besøk på et Riga -spa. Dra til områdets historiske monumenter og start historietimen. Du kan få et innblikk i livene til noen av de mest høytstående familiene i området når du besøker den fornemmelige eiendommen til Riga slott. Det er få boliger i regionen som kommer i nærheten av Riga slott når det gjelder vakker arkitektur og overdådig stil.


RIGA (VG) Med Daugava-elven i sin midte fremstår Riga - Latvias hovedstad - som Baltikums fremste kulturby, med staselig operabygg, konserthus, brede avenyer og grønne. Hvis du bestiller en reise på et tidspunkt når Ticket ikke har mulighet til å skrive ut din billett, forbeholder Ticket seg retten til å, innen timer (eller førstkommende virkedag), komme tilbake til deg med prisforhøyelse eller tilbud om tilbakebetaling. Reis tilbake i tid med en tur til gamlebyen i Riga. Trange middelaldergater, smug med hjørnekafeer, gamle bygninger og små nisjebutikker. Når du planlegger et besøk til Riga er det svært viktig å legge merke til at nesten alle museer er stengt på mandager og tirsdager.


Oppholder du deg her bare disse ukedagene, kan du bli frustrert over kun å ha anledning til å se den eksterne arkitekturen til Rigas mange fine bygninger. Byen har et godt utvalg av forskjellige spa-typer, både på hoteller og dag-spa. Vi tipser deg om noen av begge typer, eller finn din egen favoritt! Latvia er i all hovedsak et trygt land å reise til , men man bør utvise tilsvarende forsiktighet som i Norge og andre europeiske land. De fleste problemene man kan støte på kan lett unngås ved å følge normale forholdsregler og bruke sunn fornuft.


Leste etterpå om Riga , og at det er flere som har dårlige opplevelser derfra både når det gjelder svindel, og lite hyggelig folk. Er det noen som har noen erfaringer fra Riga og evt noen tips til. Bo i sentrum av det som skjer.


Velg blant flere hotell i ulike prisklasser. Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet! Sammenlign og bestill reiser til Riga , Latvia. Riga fr 7kr, Riga fr 7kr, Riga fr 7kr, Riga fr 8kr, Riga fr 8kr, Riga fr 8kr, Riga fr 8kr, Riga fr 8kr, Riga fr 9kr, Riga fr 9kr. Fly til Riga med Norwegian.


Reise til riga

Finn billige flybilletter til Riga med lavpriskalenderen vår, og bestill reisen din i dag! Hva du bør tenke på når du skal bestille billetter til Riga Når du reiser til Riga må du ha med deg gyldig pass, eller et najsonalt ID-kort, slik at du kan identifisere deg. Det kreves ingen spesielle vaksinasjoner, men sørg for at grunnvaksinene dine, som polio, stivkrampe og difteri, er i orden før du reiser.


Det kan bli opptil grader om sommeren, men det er mer vanlig at temperaturen ligger rundt 20C. Det kan regne en del i sommermånedene, som er de mest populære månedene å reise til Riga , men om du besøker byen om våren kan du være heldig med været, og det er ofte billige flybilletter å få kjøpt. Biletter til Riga kan bestilles på wizzair. Vil du vite mer om Riga ? Finn ut mer om R iga på våre I nspirasjonssider.


Reise til riga

På Supersaver finner du billige pakkereiser til Riga og hele verden. Kanskje er du på jakt etter en weekendreise? Eller du kanskje vil reise 1-uker?


Ingen problemer, du finner alltid reisen på Supersaver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg