onsdag 18. januar 2017

Fastlegen min

Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke fastlegen. Ring 1når det er akutt og står om liv.


Når fastlegen får ledig plass, trer byttet automatisk i. Kontakt fastlegen via helsenorge. Hvis legen din tilbyr.

Logg inn og bestill helsetrygdkortet på Min helse. Innholdsoversikt - helsenorge. Kilder - helsenorge. Her kan du finne og bytte fastlege, og se hvem som er fastlegen din nå. Det var før de reiste til Bahamas for å svømme med griser.


Kom i kontakt med fastlegen via helsenorge. Stadig flere fastleger tilbyr tjenester via helsenorge. Asbjørn Grini tilbyr nå videokonsultasjon i de tilfeller problemstillingen kan avklares uten fysiske undersøkelser.

Fastlegen kan tilby inntil fire tjenester via helsenorge. Videokonsultasjon koster det samme som vanlig konsultasjon. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt.


Legevakta er et døgnåpent legetilbud ved nylig oppstått sykdom eller skade som oppfattes så alvorlig at det ikke kan vente til fastlegen din har åpent. Du vil da få et oppmøtetidspunkt utfra hvor alvorlig henvendelsen er. Motta en SMS når fastlegen (e) du ønsker deg får ledig plass. Medlemskapet avsluttes automatisk ved utløp.


Altså, dette var min andre gang der jeg spør om legeerklæring på over fem år. Ei heller har jeg brukt egenmeldinger på jobben. Greit å vite at jeg overreagerer og at jeg kanskje bare fullstendig lei meg og lar det gå utover legen min. Er ellers glad for at jeg har denne legen, men som nevnt fikk jeg en annen oppfatning under den legetimen.


Hvordan finne ut hvem som er din fastlege? Mange personer er svært sjeldent syke og har ikke vært hos legen på mange år. Det er faktisk en del som ikke vet hvem fastlegen dems er til tross for at fastlegeordningen nå har eksistert i ganske mange år.


VIDEO KONSULTASJON. Det kreves ingen henvisning fra fastlegen.

For en ny vurdering betaler du vanlig egenandel. Dersom du har en fastlege som er dyktig og også populær hos andre pasienter så kan du oppleve problemer med å få få den fastlegen tilbake. Under visse forutsetninger har du imidlertid krav på å få din gamle fastlege tilbake dersom du flytter fra kommunen og tilbake igjen innen år.


Bestill legetime, avbestill legetime, resept-fornyelse og andre henvendelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg