torsdag 26. januar 2017

Pannekaker med kulturmelk

Proteinpulver i mange utgaver. Hvorfor ikke prøve en oppskrift på pannekaker med syrnet melk? Kulturmelk gir en litt friskere smak og anbefales å prøve.


Både søtt og salt fyll smaker godt til denne pannekakeoppskriften. Pisk lett sammen kulturmelk , smør og egg.

Bland sammen mel, natron, sukker og salt i en annen bolle. Hell melkeblandingen over i melblandingen og rør så vidt sammen. Må ikke røres for mye! Ha litt olje i en stekepanne. Sveler eller lapper er nydelige kosemat formet som små pannekaker.


Stek pannekakene litt tykke. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker og nydelig å servere med litt syltetøy eller brunost på.

Dersom du ikke har egen takke, kan du helt fint steke sveler i stekepannen. Må nok desverre si meg enig med et par andre her, synes de ble alt for sterkt med hornsalt. Jeg smakte på den første jeg stekte, og måtte kaste den da den rett og slett ikke var spiselig! Her får du oppskrift og video av grove pannekaker med havregryn. Kan spises både varme og kalde.


Kjempegodt til frokost, lunsj eller kvelds i helgene, med eller uten gjester. Se flere deilige lapper og pannekaker her. Når vi tar ut egg fra pannekaken erstatter vi det med litt bakepulver. Ingridienser (personer): dl hvetemel.


Fett bidrar også til å gi deigen en ekstra elastisk struktur. Du kan derfor, med hell, benytte deg av syrnede meieriprodukter i vafler, pannekaker , scones, boller og brød. Lapper eller sveler kan kalles luftige pannekaker. Det er størrelsen det kommer an på. Oppskriften med kefir og natron er fra Lise Finckenhagen.


Den norske middagsvarianten er velkjent og velbrukt, men har du prøvd å variere oppskriften når du skal lage pannekaker ? Med bakepulver i røren og lønnesirup som tilbehør får du en solid smak av Breakfast in America.

Amerikanernes berømte frokostpannekaker skal gjerne være små og tykke. Det norske bidraget på tallerkenen kan være sesongens friske bær. Tar du deg bryet, eller.


Visp sammen eggene i en egen bolle. Se Whey-utvalget vårt her. Mos banan og cottage chesse sammen med kulturmelk (bruk en stavmikser eller blender, ev gaffel hvis du ikke har tilgjengelig utstyr) og vips inn eggene. Nystekte lapper, eller moffeloffer, er alltid populært.


Server lappene med syltetøy eller rørte bær. Vaffeldagen den 25. Det søte liv markeres dette med ny vaffeloppskrift hver dag hele uken (yess!! ) - i tillegg til en superflott giveaway der Wilfa gir bort stk av vaffeljernet Hjerte Stor Piip, som har vært en testvinner flere år på rad. Men først til dagens oppskrift som er en tradisjonell oppskrift på Surmelksvafler. Lyst på en litt annerledes frokost?


Ekstra kos til helgefrokosten? Grove nystekte pannekaker blir garantert en suksess hos både store og små. Smaker godt servert med cottage cheese og friske bær.


Ida Gran-Jansen elsker pannekaker , og aller helst vil hun spise det til frokost hver dag. Da er det en fordel at det finnes en litt sunnere variant - som disse bananpannekakene. Med rimelige ingredienser og kort tilberedningstid er det også perfekt frokostmat for studenter. Jo modnere bananene du bruker er, jo søtere er de, og jo bedre blir pannekakene. Sett frem syltetøy, rømme, smør, sukker og brunost, da er du garantert at alle får sine ønsker oppfylt.


Prøv vår deilige vaffeloppskrift! Amerikanske pannekaker likner mer på lapper enn de tynnere pannekakene som er vanlige her. Alle bør prøve pancakes minst én gang i livet.


I dag er det farmoren min sin utrolig gode lappeoppskrift jeg vil dele med dere. Disse lappene lager farmor ofte når vi kommer på besøk. Farmor lager verdens beste lapper. De er store, luftige og smaker fantastisk godt.


Her kommer oppskrifter på pannekaker med og uten egg, melk, laktose og gluten. Pannekaker er alltid populært. Tilbehør til pannekaker kan være salt eller søtt, brunost eller iskrem. Litt morsomt er at det finnes ufattelig mange oppskrifter på pannekaker som omtrent er like, men ikke helt like.


Når du lager pannekaker kan du altså optimalisere deg frem til den røren som akkurat du liker best, hvis du lager pannekaker flere ganger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg