fredag 20. januar 2017

Talgkjertler penis

Jeg er år gammel, og har fortsatt ikke hatt sex. Dette tror jeg først og fremst er på grunn av usikkerhet. Jeg har ganske tydelige talgkjertler rundt penis (spesielt på undersiden) og over hele pungen.


Ung gutt med talgkjertler på penis. Svært mange unge menn opplever at de får talgkjertler på pung og penis. De kan ikke fjernes med medisin eller annen behandling.


De går som regel over etter noen år, det varierer veldig fra person til person hvor lenge man har dem, og hvor mye man har av dem. Det har blitt vesentlig flere av disse det siste halvåret, og det var ikke noe jeg tenkte over før. SVAR: HeiAlle gutter har talgkjertler på penis. Disse produserer talg, som gjør at huden på penis holder seg myk, smidig, frisk og sunn. Nå er du kommet på fagfeltet for gynekologi som er om kvinners underliv, men det jeg kan tolke av fotografiene er at det er talgkjertler som er helt normale.


Talgkjertler penis

Disse små kjertlene produserer et fettstoff som gjøre at forhuden lettere kan gli frem og tilbake. Fordyce spots på penis - overtallige talgkjertler. Betennelse i en talgkjertel. Det er ingen seksuell overførbar tilstand. Det kommer da typiske tegn på infeksjon med rødhet, hevelse, ømhet, lokal varme.


Nupper på penis : Hei, Så vidt jeg kan forstå, dreier det seg om små talgkjertler i huden på penis , under forhuden og på pungen. I noen tilfeller kan utførselsgangene fra kjertlene bli tette. Da vil det samle seg talg i kjertelen og som fører til små utvidelser. Penis er det mannlige kjønnslem. Dette er nærmest normalt, og krever ikke behandling.


Penis består av penisskaftet og penishodet og er dekket av hårløs, glatt hu som ligger løst i forhold til de underliggende vevene. Aterom er et resultat av en. Dette gjør at talgkjertlene som vi alle har i underlivet, vokser og blir mer synlige. Talgkjertler p penis - Talgkjertler p penis. Hos gutter kan en ofte se en ring av talgkjertler like under penisho.


Så godt som alle gutter har talgkjertler på penis. De er verken farlige eller noe en trenger å gjøre noe med. At du ikke kan trekke forhuden ubegrenset bakover er også normalt.


Strengen vil stoppe det. Så lenge du klarer å trekke forhuden langt nok tilbake slik at penishodet blir liggende åpent er ikke dette noe problem. Med under mener du på undersiden av selve penis ? Tipper talgkjertler i så fall, alle har det i større eller mindre grad og hos mange blir det mindre med alderen.


Våger meg til å legge med et bilde da det ikke viser noe grumt. Jeg har et ”problem” som dukka opp etter et heftig halvår med min kjæreste. Hun har fjerna livmor og vi har således ikke brukt prevensjon.


Det skulle ikke så mye tenning til før min penis blir oljete og fuktig, med stadig tilførsel av ”fukt” ved opphisselse (noe langt mer enn vanlig, etter hva jeg har forstått). Oki, da skjønte jeg ingen ting, men ikke så fali. Som du sikkert vet, er det helt normalt å ha talgkjertler på penis. Mange har også synlige talgkjertler på brystet, eller andre steder på kroppen. De hvite prikkene du har på penis er ikke herpes.


Alle menn har, i større eller mindre gra talgkjertler på penis og pung. Disse varierer litt i størrelse i perioder, det er derfor det ser ut som om de flytter på seg, eller kommer og går.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg