fredag 14. oktober 2016

Lekematte tall

Lekematte tall

Kjøp lekematte hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer. Populære merkevarer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser.


Lekematte tall

Når barnet ditt er helt lite, og ikke kan sitte oppreist på egen hån langt mindre stå og gå, kan det være fint å gi hen et leketeppe eller en lekematte. Med et leketeppe eller en tykkere lekematte , gir du babyen din et fint sted å slappe av og observere, og ikke minst bedrive den nødvendige treningen av rygg og nakkemuskler. Klassisk lekematte med tall. Består av flere brikker som settes sammen til ønsket størrelse og format. Sterke farger som stimulerer synet og nysgjerrigheten.


Underlaget er ikke glatt og gjør det enklere å lære seg å krabbe og sette seg opp. Lekematten kan vaskes med klut og mister ikke. Bygg et morsomt og sikkert skumteppe som de minste kan leke på. Puslebrikkene gjør at du enkelt kan rydde bort og oppbevare dem når de ikke er i bruk. Platen med bokstaver, tall og alle fargene er med på å stimulere barnets læring og utvikling samtidig som den gir et trygt underlag når barna leker.


Lekematte tall

Settet inneholder puslebrikker som danner et teppe som måler ca 92xcm. En deilig lekematte av skumgummi med behandlet overflate, som gir et perfekt underlag når barnet skal leke. Merethe JoramoBabymatte, lekematte tall #128578; pusle sammen. Denne fine og fargerike puslespillmatten har biter med tall og bokstaver. Jeg hadde lust på en skikkelig lekematte til han, å gjerne noe med litt.


Sjekk priser på lekematte tall. Alfabet og tall soft gulvmatte sett. Denne flotte puslematten med tall fra til og prinsesseillustrasjoner passer perfekt til barnerommet eller barnehagen. Matten består av puslebrikker i skum med behandlet overflate som gjør dem enkle å tørke over ved søl.


Flott lekegulv i skum fra BabyDan som er både støt-, lyd- og varmeisolerende. Ved kjøp av flere pakker kan de settes sammen til et ekstra stort gulv. Hver brikke har et avtagbart tall som kan lekes med. Tilfredsstiller alle krav. Fri for PVC, ftalater, formaldehyd og formamid.


Leketepper, lekematter, babygym, aktivitetstepper, leketepper med oppbevaring, leketepper med musikk og lys, puslematter - vi har teppene og mattene til baby og barn som passer perfekt på barnerommet eller i stuen. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Fri frakt ved kjøp på over 7kr. Varen er lagt i handlekurven. Stor lekematte med alt en by skal inneholde.


Lekematte tall

Mattene kan kombineres med hverandre på forskjellige måter. Barnets første lekematte Fargerik lekematte som vokser med barnet, med søte dyremotiv og figurer på en side, og tall og bokstaver på den andre siden. Teppet er stort nok til at flere små barn kan leke på det sammen, og er laget i et vannavstøtende materiale som enkelt vaskes med en våt klut. Teppet er mykt og lett å brette sammen, så det tar liten plass og kan enkelt tas med på.


Sover på natten selv om hun sover i bhg. Hun får sove det hun ønsker, og når hun sovner er hun vanskelig å vekke #128527; Anonymkode: b8fde. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg