mandag 24. oktober 2016

Buss til dyreparken

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Vi er et lite turbusselskap, med lang erfaring.


Buss til dyreparken

Liten administrasjon = god pris. Vær den første til å få gøyale nyheter, gode tilbud og informasjon om spennende aktiviteter fra Norges største familieattraksjon rett i mailboksen! Like ved jernbanestasjonen ligger rutebilstasjonen. Kristiansand lufthavn Kjevik ligger bare minutter unna Dyreparken.


Herfra går busser direkte til Dyreparken flere ganger i timen. Mange avganger kjører videre til Flekkefjord og Stavanger slik at hele Sørlandskysten er tilgjengelig med buss. Konkurrenten har 1ukentlige avganger – av disse kjører direkte med færre stoppesteder, noe som gir en rask, rimelig og komfortabel reise. Men visste du at det er mer enn bare dyr? Badelandet er en hel øy med badegøy, og ikke mindre enn bassenger.


Buss til dyreparken

I Dyreparken finner du også Kardemommeby med alle de kjente karakterene fra Egners univers. Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Dyreparken med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen. Ved å klikke på en bussrute får du opp papirversjonen av rutetabellen som PDF-format, eller så blir du linket til transportørens nettside.


Rutetabellene er også tilgjengelige på bussen og på våre kundesentre. For oppdatert ruteinformasjon, benytt vår reiseplanlegger eller ring tlf. På dager med stor pågang kan besøkende bli henvist til å parkere inne på selve travbanen, ved Sørlandshallen, eller ved Epona Ryttersenter. Meld deg på nyhetsbrev fra Dyreparken. Dyreparken Hotell er et familiehotell i særklasse som ligger like ved inngangen til Dyreparken.


Buss til dyreparken

Overnatt på Dyreparken Safaricamp (Fra 30. april) Like ved inngangen til Dyreparken. Her finner du rutetabeller for Arendalsområdet. Enkeltbilletter – for deg som tar bussen av og til. Pris fastsettes ut fra hvor mange soner du reiser i totalt (maks soner).


Husk at det alltid lønner det seg å forhåndsbetale bussreisen fremfor å kjøpe enkeltbillett med kontanter eller bankkort på bussen. Har du egen bil vil det ta deg i underkant av ti minutter å komme dit. Det er meget kort vei opp til parken. Buss eller taxi kan også være et alternativ.


Flybussene kjøres som selvstendige kommersielle ruter, med egne priser og ruteplaner, flybussene er derfor ikke innenfor AKTs reisegarantiordning. Skal til dyreparken med familien og kom til å tenke på om det er mulig å komme Sjøveien fra østfoldsiden og så nært som mulig dyreparken med bra gjestehavn i nærheten og transport med taxi derfra til dyreparken eks. Noen som har gjort det eller er kjent med nærmeste gjestehavn etc.


Det selges enkeltbilletter til hver av parkene. Kombibilletter og kombiårskort gir adgang til begge parkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg