mandag 3. oktober 2016

Kongsberg sykehus

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Sykehuset har spesialister i ortopedi, gynekologi, og indremedisin.


Vi har også tilbud innen generell kirurgi, onkologi og urologi.

På ortopedisk avdeling behandler vi pasienter innen de fleste ortopediske områder for befolkningen i vårt opptaksområde. Vi har både akuttilbud og planlagt virksomhet for poliklinikk, dagkirurgi og heldøgnspasienter. Ikke legg ut informasjon om egen eller andres helse. Sykehuset svarer ikke på konkrete spørsmål om sykdommer eller helsetilstand.


Fra hovedinngangen kan du følge de røde og hvite merkene på gulvet. Dehar også tilbud innen generell kirurgi, onkologi og urologi. Det gode liv – hva er det?


CT er tverrsnittfotografering av aktuelle områder i kroppen med bruk av røntgenstråler. Bildene lages ved hjelp av et dataprogram.

CT-undersøkelser har ulike navn avhengig av hvilken del av kroppen som skal undersøkes. Vil gjøre lokalsykehusene bærekraftige Selv om verdien av å være nær der folk bor er stor, så er det i dag vanskelig å få tilgang til spesialister og tyngdekraften drar oss inn mot de store sykehusene. Nå er det snart klart for åpning igjen.


Liste over norske sykehus er en oversikt over alle sykehus i Norge. Tabellen lister sykehus med fødeavdeling og akuttfunksjoner etter pasientgrunnlag (folketall) for lokalsykehustilbudet. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les anmeldelser. Livskvalitet er når du kjenner at du lever et godt liv.


Vi kan tilby konsultasjoner hos ortopediingeniør Lars Johan Zahl Eriksson ved fysikalsk avdeling hver fredag. Tjenester innen kreft og palliasjon. Kongsberg sykehus , Røntgen.


Vi informerer om ulike tjenestetilbud som kommunen tilbyr og vi reiser gjerne hjem til deg. Vestre Viken HF, se. Nedenfor finner du informasjon om adresse, åpningstider og andre praktiske opplysninger som er nyttige når du skal besøke oss. Hold inn Ctrl-tasten (Cmd på Mac). Trykk - for å gjøre den mindre.


Kommunen har et areal på 79km², og 1. Helsefagarbeider, Spesialsykepleier, Helgestilling og mer! Drammen har tre, Bærum skal få en til, Ringerike har en. Tommel opp for at hockeygutta la turen innom oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg