mandag 24. oktober 2016

Strekkmerker krem

Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Gratis frakt, rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash og spar opp til.


Et stort utvalg av ansiktspleie, hårpleie, parfyme, dufter og mye mer til kvinner og menn.

Finn laveste nettpris her. Masser derfor utsatte hudområder morgen og kveld med en fet krem eller olje som inneholder mye næring. Det er dog lite forskning som tyder på at dette har effekt. Hormonelle forandringer i kroppen (eksempelvis i forbindelse med graviditet eller pubertet) og enkelte sykdommer kan også svekke hudens elastisitet, og ytterligere øke risikoen. Jeg har begynnt og få strekkmerker på puppene og på siden av magen, kjøpte en krem som fra Matis som skulle være forebyggende og hjelpe og fjerne det som var.


Siden strekkmerker er en såpass utbredt fenomen, mangler det ikke på kommersielle aktører som utvikler diverse kremer og oljer ment for å fjerne merkene. Mange av disse produktene inneholder Vitamin-E eller kakaosmør.

Desverre er effekten av de ulike preparatene omdiskutert og ofte dårlig dokumentert. Hos Vitusapotek finner du en rekke kremer som virker fuktighetsgivende, mykgjørende og beskyttende på huden. Mange opplever det som sjenerende å få lyse strekkmerker på kroppen og syns det er flaut hvis noen ser merkene. Overvektige og kroppsbyggere tilhører også risikogruppene for å få strekkmerker.


Vitamin A-syre bidrar til å gjenoppbygge kollagen, noe som kan forbedre strekkmerker , forklarer han. Vær imidlertid oppmerksom på at vitamin A-syre ikke må brukes av gravide. Det vil være vanskelig å unngå strekkmerker dersom din mor fikk mye strekkmerker under sin graviditet, legger Stokke til.


Forebygging med krem og olje. Siden ustabilt blodsukker og overvekt kan virke fremmende på strekkmerker , vil et sunt og balansert kosthold kunne virke forebyggende. Sykdommer og medikamenter som påvirker hudens elastisitet kan også forårsake det, forteller Zangani.


Hudlege Ellen Slevolden i Oslo Hudlegeforening sier til KK. Hjelper også med å forebygge strekkmerker. Deilig myk konsistens, ikke klissete og trekker lett inn i huden. Alternativ: Dersom du allerede har strekkmerker , eller ønsker å investere i en krem som er noe dyrere, vil jeg anbefale Tummy Rub fra mama mio.


Denne skal behandle allerede eksisterende strekkmerker i tillegg til å forebygge. Selv om strekkmerker ikke er annet enn et estetisk problem, kan de virke sjenerende og det å fjerne strekkmerker er en prioritet for mange.

Ikke-hvite og kvinner med tidligere oppståtte strekkmerker på bryst eller lår, eller som har en familieopphopning av strekkmerker , har også økt risiko 5. Skinception krem mot strekkmerker motvirker de flaue strekkmerkene vi får under puberteten, graviditet og når du raskt legger på deg eller går ned i vekt. Skinception intensive Stretch Mark Therapy inneholder en unik blanding av ingredienser som hjelper deg å bli kvitt strekkmerke linjene. Motvirker strekkmerker ! Anti Strie kremen øker betraktelig hudens elastisitet og fasthet, og forebygger derfor dannelse av strekkmerker. Den er spesialutviklet til gravide kvinner og inneholder derfor naturlige urteekstrakter. I løpet av graviditeten får opptil prosent av gravide kvinner strekkmerker.


Hvis de faktisk gjør det, så har du en krem med stoffer som kommer seg ganske langt inn i kroppen din - og dermed fort kan være skadelig for fosteret. Det finnes noen stoffer som har dokumentert effekt mot. Jeg har altså fått rosa og lilla strekkmerker mange steder på kroppen etter at jeg ble gravid (har gått opp kilo). Strekkmerker oppstår når huden blir utsatt for rask vektøkning og strekk. Har prøvd strekkmerkekremer fra vichy og gud vet hva mer.


Men nå har jeg kommet over en krem mot strekkmerker som faktisk funket etter kun et par dager! Jeg vil ikke kjøpe krem , eller eventuelt noe annet. Bruker selv nesten ikke kremer. Man vet jo aldri hva som er tilsatt.


Jenta skrev: Jeg lider av ekstreme strekkmerker. Alle strekkmerkene mine er ca 2cm lange. Jeg er bare år og synes ikke at strekkmerker skulle være noe. Dette gjør at jeg mister selvtilliten min.


Når du tenker på lekre sommerbein, er neppe strekkmerker og cellulitter det første du ser for deg. For selv om ingen av tilstandene er skadelige eller farlige, kan de absolutt være estetisk sjenerende. Resultatet blir arr i lærhuden, bedre kjent som strekkmerker , sier daglig leder og fagansvarlig ved Oslo Hudpleieklinikk, Anne Berit Eide. Hun forklarer at strekkmerker er skader som oppstår i kroppens underhud. I starten opptrer strekkmerkene som rosa til blåfiolette striper eller bånd på magen, setepartiet, brystene, lårene eller armene.


Dette er svært vanlig ved graviditet og i puberteten. Det sies at strekkmerker er et bevis for at du har båret frem et barn, og at du bør være stolt av dem. Tilstanden er derfor mer vanlig hos kvinner enn menn, men kan sees hos begge kjønn.


Hva er strekkmerker ? Som en fellesfaktor, så ønsker mange å bli kvitt strekkmerker og det tilbys mange ulike produkter mot strekkmerker slik som kremer, serum og elektroniske apparater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg