mandag 10. oktober 2016

Hva skrives på et konfirmasjonskort

Bestill invitasjoner og takkekort til konfirmasjon med dine egne bilder! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her.


Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Konfirmasjonskort - dikt.

Skal du skrive tekst på konfirmasjonskort , vil et lite dikt kunne si mer enn mange ord. Vi gir deg her gratis konfirmasjonsdikt som du kan bruke som tekst på konfirmasjonskort. Hva skriver man i konfirmasjonskort ? Her er noen eksempler på formuleringer som kan passe dersom man ikke står så nær at. Eller du kan skrive et dikt eller.


Skal du i konfirmasjon, men er usikker på hvilken tekst som kan passe på et konfirmasjonskort ? Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg.

På denne siden har vi samlet tekster og sitater som passer godt til en konfirmant. Vi håper du finner en tekst du liker! Seriøst, jeg ble helt fotvilet over hvor lite kreative folk var nå til dags.


Alle har slik en trang til å skrive nøyaktig det samme på kortene. Det gir meg veldig lite. Denne irritasjonen gjelder sikkert ikke alle andre, men jeg vil gjette at jenta vil like et utradisjonelt kort mye bedre.


Enten du er kreativ og lager kortet selv, eller kjøper et , så er en fin hilsen et must. Her får du tips til hva du skal skrive på kortet. En personlig og morsom tekst gjør kortet ekstra spesielt. Kanskje vil du prøve deg på et aldri så lite rim?


Vers 16: Vi ønsker deg lykke på ferden ut i livet, hvor du skal gå Og vi ønsker deg framgang i verden i det yrke du nå finner på. Vers 17: Til lykke vi sier du er konfirmant På fremtidens stier en barndom forsvant Men barndommens minner i hjertet du gjemmer Så lykken du finner og. Hva kan man skrive på konfirmasjonskort ? På et konfirmasjonskort kan man skrive mye forskjellig - alt fra et kort Gratulerer med dagen og framtiden, til et lite dikt eller et sitat fra en klok munn.


Vi har her valgt ut noen gode sitater som kan passe som tekst på et konfirmasjonskort.

Du står med andre ord ganske fritt. Mange velger bare å skrive Til lykke med konfirmasjonen eller noe i den duren, men jeg tror mange vil sette pris på om du kan være litt mer personlig. Så jeg lager likegodt en ny! Hvilken parfyme er deres favoritt?


Som bare var i produksjon sommern. Har du giftet deg, konfirmert deg eller døpt et barn? Da skal du kanskje sende takkekort også? Du har jo slitt litt på skolen, men stå på så kommer det seg nok er en tekst som kan slå begge veier, mener taleskriveren. Hold i stedet teksten seriøs og varm.


Ja ka skrive me på et konfirmasjonskort ? Her slite mongen om å finna inspirasjonen. Ein kan jo foreksempel skrive. Vi har mange forskjellige spennende design, uansett hva slags konfirmant kort du kan tenke deg.


Inviter og takk venner og familie ved å lage moderne konfirmasjonskort på nett. Lage konfirmasjonskort selv. Velger du å lage konfirmasjonskort selv på fotoknudsen, kan du velge mellom mange spennende design. For deg som skal arrangere konfirmasjon! Du finner tekst til konfirmasjonskort , tips om bordpynt og serviettbretting, blomsterdekorasjoner, invitasjoner, taler og sanger.


Vi viser deg også hvor du kan kjøpe konfirmasjonssanger og taler til den store dagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg