tirsdag 18. oktober 2016

Tørre flekker baby

Check out For The Baby. Min sønn på 7mnd har fått noen tørre røde flekker på rygg, armer og lår. Smører med en fet krem flere ganger daglig, men det hjelper ikke. Er det noen som har noen.


Tørre flekker på babyen - Hos en baby som har passert nyfødtperioden starter det ofte med små nupper eller små områder med tørrere hu selv om det også kan oppstå mer generelt og gradvis, sier Resch.

Baby (mnd) har plutselig fått noen tørre flekker på kroppen. Hvordan vet jeg om dette er eksem eller bare tørr vinterhud? Kinnene har også blitt litt tørre , men det har jeg bare tenkt var den kalde lufta.


Ole Theodor har også sånne tørre flekker , både på kroppen og i ansiktet. Storebror hadde også sånne da han var baby. Er vistnok veldig vanlig iflg hs.


Jeg smører med A-krem på lillebror nå, og den funker bra, men til storebror var det rød decubal som funka. Hvis babyens hud er tørr og er ledsaget av røde flekker i huden, snakk med legen din for å utelukke eventuelle medisinske tilstander, som for eksempel eksem.

Bad tid kan vaske bort babyens naturlige kroppen oljer, som kan føre til tørre flekker på huden hennes. Tilbring ikke mer enn minutter å vaske babyen din. Viss det er det, er det viktig å smørre huden. Har to barn selv med det.


Jeg bruker Bepanthen faktisk! Er egentlig en stellekrem til såre stumper, men funker supert på tørr og irritert hud! Sønnen min har masse veldig tørre flekker i huden. Er nedover begge armene, magen og litt på ryggen. Han er også ofte nuppete og rødflammete i kinnene.


Hva anbefaler dere å smøre på? Vi har smurt med Løveapotekets barnekrem, vanlig parfymefri lotion, inotyol, latt det være. Brukt olje i badevannet, parfymefri såpe, og bare rent vann. Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet, og går over av seg selv.


Om det er et kløende utslett finnes det lindrende behandling. Her er en oversikt over noen av de vanligste utslettene som kan oppstå hos spedbarn og barn. Dette har toåringen min.

Nå har hun vel en fem-seks sånne rundinger. De blekner etter hvert og blir borte. Allergisk dermatitt er en svært vanlig sykdom hos svært små barn.


Allergiske reaksjoner kan manifestere seg som flekker eller utslett på kroppen og hodet på en baby. Stomatitt - røde flekker i munnen av et barn. Denne sykdommen har forskjellige former. Enkelt store, røde, tørre flekker på barnets kropp kan forekomme med insektbitt.


Tørre flekker : En liten dæsj oppvasksåpe i vannet gjør at jorda klarer å holde på fuktigheten. Foto: Øivind Lie-Jacobsen Vis mer - Når organisk materiale blir nedbrutt i plenen dannes det fettlignende stoffer som rett og slett impregnerer sandpartiklene i jorda, forklarer Kvalbein. I de fleste tilfeller ses tilstanden som tørre og skjellende områder, men i sjeldne tilfeller kan du også få en kraftig betennelse med verk, forklarer Guldbakke.


En lege bør se på hodebunnen din for å finne ut om det er snakk om sopp. Som oftest vil det da bli tatt en sopprøve for å bekrefte diagnosen før behandling kan starte. Pigmentflekker er mørkere flekker eller områder som kan oppstå i huden. Hadde litt spredt, atopisk eksem som baby som hadde god effekt av aderma, og steroidekrem ved behov. Infeksjonen fører til røde, runde, velavgrensede flekker , ofte med lett flassing og kløe.


Det blir heller verre. Tilstanden har fått navnet ”ringorm” fordi utslettet blir gradvis blekere i midten og dermed får en karakteristisk rød ring rundt seg. Soppen finnes både hos mennesker, dyr og i jorda, og kan smitte hvis man kommer i kontakt med den.


Pityriasis rosea kjennetegnes ved symmetrisk utbredelse av et utslett med svakt røde, lett skjellende, ovale flekker som måler fra få millimeter til en til to centimeter. Utslettet sitter gjerne i t-skjorteområdet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg