torsdag 20. oktober 2016

Hva betyr navnet nora

Dette navnet skrives også Nura eller Noura. Nóra er en ungarsk og islandsk form av navnet. Noora er en finsk form av navnet. HVA BETYR NAVNET DITT?


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. De kan komme fra et egyptisk ord med ukjent betydning.

De kan også være utledet fra det hebraiske ordet har-on som betyr styrkens fjell. Aron er også brukt som etternavn, men svært sjeldent. Leonora er kjæleform og kortere form av navnet Eleonora, slik også Ellinor er. Nora har navnedag 14.


Det finnes mange mulige opphav og betydninger av Eleonora – at det kommer fra greske Helene som betyr skinnende, et gammelgresk ord (eleos) som betyr medfølelse, at det er en fransk versjon av det arabiske Noor som betyr lys, eller fra et tysk navn som betyr fremmed. Det er lite sannsynlig at noen av disse. Som foreksempel betyr Linda vakker, og David betyr å være elsket.


Du vet kanskje hva ditt eget navn betyr , men det kan være artig å kikke i navnelister for å se etter venner eller familiemedlemmers navn. Se om navnet Nor er på vore sider.

Side2:) Enten du heter Jan eller Ola, Kari eller Anne så betyr navnet ditt noe. Her er forklaringen for de mest brukte jente og guttenavn i Norge. Emilie betyr rival eller vennlig.


Jentenavnet er en variant av Emily, som er en feminin form av Emil, som kommer fra det romerske navnet Aemilius, som er utledet fra det latinske ordet aemulus som betyr rival, men navnet kan også bety vennlig avhengig av den latinske konteksten. Finn din navnedag nedenfor i den alfabetiske listen. Datoen står ved siden av navnet.


Du får også en forklaring på hva navnet ditt betyr fra gammelt av. Mitt navn betyr den høye eller den prektige livgivende Sigrid betyr vakker seier. Video) Her får du info om hva som er normalt rundt babyens bevegelser, hva som er normalt og når søke hjelp Klikk på videovinduet over for å starte avspilling. Forklaring: Jentenavnet kommer fra Layla, som er et arabisk navn som betyr natt.


William er en engelsk form av Wilhelm, som betyr vilje og hjelm. Hvor mye vet du egentlig om navnet ditt? Hva vet du egentlig om ditt navn? Finn den geografiske utbredelsen og betydningen av ditt navn! Ikke nok med at Mia er en god gamer, men hun er ogs aktiv i taekwondo.


Uten overvåkning, kontroll og tvang. Norske Navn - Et navneleksikon - P nettstedet kan du ske opp navnet ditt for se hva det betyr. I jakten på det perfekte navnet er det lett å gå seg vill.

Navner du velger til barnet ditt, sier faktisk mye om deg som person. Noen foreldre velger navn ut fra status. Navnet signaliserer også noe om hva foreldrene synes er fint,. Andre velger et navn som. Navn med særpreg Ivar Utne sier at noen foreldre legger vekt på at navnet skal vise at barnet har en spesiell.


Leter du etter et bibelske navn til en gutt? Da har du kommet til riktig sted! På denne siden har vi listet opp en rekke bibelske guttenavn.


Betydningen av dette ordet er omdiskutert, men den språklig sett sikreste forklaringen er ’(hedensk) gud’. Etter et stortingsvedtak fikk byen tilbake navnet Oslo fra 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg