tirsdag 11. oktober 2016

Heklet vognteppe

Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Denne siden ble sist oppdatert 23. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tepper.


De aller fleste er gratis. Babyteppe i hjertemønster fra NorwegianknitbyAukan.

Dale Garn har lagt ut et hefte med oppskrifter på babytepper til gratis nedlasting. Teppet er for det meste heklet i Raumas Finullgarn, et garn og fargeutvalg som jeg lenge har vært glad i og som alltid har inspirert meg. Nøstene ble kjøpt litt på måfå, som så mye annet, fordi fargene var så fine! Jeg har skrevet mye om teppet jeg har heklet til min nevø! Og her er det endelig!


Vognteppet er egentlig en gutteversjon av teppe jeg lagde til Hannah! Da jeg gikk gravid med henne, viste vi det skulle bli en jente, men jeg måtte allikevel ha en back up plan om det var feil! Jeg fikk en forespørsel fra ei som hadde sett et vognteppe jeg lagde for en stund tilbake.

Hun ville gjerne ha et slikt. Så det har jeg i hvertfall fått ferdig. Foret på baksiden med offwhite fleece stoff. Nå er det bare å håpe at kunden blir fornøyd.


Sir er deilig, lett alpakka som varmer helt supert. Ikke klør det så babyen kan trygt ha dette mot huden. Farger: Diverse aqua farger. Det vaskes for hånd.


Mørk blå heklet kant rundt teppet. Strikket det i Safirgarn så dette er et godt og varm teppe:) Fisken har eg heklet på frihånd etter egen tegning. Baby Ull, Freestyle, Lerke, Stork. Dale Garn, Kari Haugen, Olaug Kleppe, Lise Olsnes.


Teppe i seg selv har en kul Optisk. Vi har dypdykket i Dale Garns rikholdige arkiver hvor vi blant annet fant denne katalogen. Så lekkert heklet vognteppe ! Heklet teppe og lue gratis mønster.


Ser at du har heklet det sammen underveis. Nå fikk jeg lyst til å ta frem heklenåla igjen!

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Hadde liksom ikke gnisten til å starte på ett så stort prosjekt, men jeg tok vare på utklippet. Jeg har ikke fått tid til å strikke så mye den siste tiden, men jeg har heklet ferdig et vognteppe for svigermor.


Garnet har ligget her en stun så nå var det på tide å gjøre det ferdig. Tykt garn på tykk krok gikk fort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg