tirsdag 11. oktober 2016

Båten til københavn

Båten til københavn

Reserver ditt Hotell i København online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Bestill de billigste og beste fergetilbudene med AFerry.


Båten til københavn

Rated Great by Customers. Nearly 0Routes Worldwide. Se København hoteller på kart. Senk skuldrene og nyt et deilig målti shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone! Reis på et herlig KøbenhavnCruise til danskenes hovedstad og unn deg et lite avbrekk fra den travle hverdagen.


Om bord har du alt du trenger i umiddelbar nærhet – du kan handle gaver i tax free, nyte god mat og slappe av. Mens du nyter fasilitetene, frakter vi deg hele veien til København ! Ombord har danskebåten til København forventningsfulle nordmenn som benytter fergen som ren forlystelse eller for. Bil eller buss til København. Fjord Line tilbyr reiser med ferge mellom Bergen, Stavanger, Kristiansan Langesund og Hirtshals i Danmark, og mellom Sandefjord og Strømstad i Sverige. Båten vår heter Stena Saga og regnes for å være den originale danskebåten.


Båten til københavn

Skal du til Legolan Djurs sommerland eller besøke andre feriesenter er det både praktisk og hyggelig å reise med Stena Line. Da våkner du i Danmark og har hele dagen foran deg. I øyeblikket er det bare fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, DFDS Seaways. Det er opp til avganger Uke med seiltid fra ca. Det er etterhvert mange ferger som seiler mellom Norge og Danmark.


Vi har satt oss fore å presentere dem grundig, slik at dere får et godt grunnlag til å velge mellom de konkurrerende rutene neste gang dere skal ta ferge til Danmark. Alle reiser med Color Line byr på opplevelser du sent vil glemme. Oslo til København Ferge. Vi tar deg med på cruise til Kiel, dagsturer til deilige Danmark eller søte Sverige.


København gir reisen en ekstra dimensjon utover selve transportetappen. Om bord på DFDS Seaways` daglige avganger kan du nyte god mat, flott underholdning og ikke minst suge inn den friske og ramsalte sjøluften. Jeg har kjøpt to billetter til København fra den 19.


Og jeg lurer litt på om jeg skal invitere med en person herfra eller ikke. Jeg spanderer bare båtturen. Mat og slikt må du ordne selv.


Selv om båtturen var veldig billig ønsker jeg kun henvendelser fra personer som er seriøse om å dra på tur sammen. Hvis du vil være enda mer komfortabel under reisen, kan du oppgradere billetten din til neste reiseklasse og få tilgang til Fast Track, SAS Lounge, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt måltider og snacks om bord. Hvis man ikke bare tenker tidsforbruk kan det være hyggelig å droppe broen til fordel for en tur langs Strandvejen fra Helsingør til København. Er været fint gjør jeg gjerne det og nyter det siste stykket ned til Kongens by i stedet for å kjøre motorveien om Malmø og Kastrup.


Båt til Danmark på timer minutter. Dette er raskeste vei med Stena Line sine ferger til Danmark. Det tar kun timer og minutter med Stena Jutlandica og Stena Danica mellom Gøteborg og Frederikshavn.


Båten til københavn

Ta båt fra Gøteborg til Frederikshavn, med spennende destinasjoner som LEGOLAN Skagen, Aalborg og Århus i passe kjøreavstand. Flere busselskaper har åpnet ruteforbindelser som tar deg til København på mellom syv og åtte timer. Med en frapris på et par hundrelapper og oppover kan du med god samvittighet sette deg vel til rette i moderne og komfortable busser som trygt tar deg fram til København – og tilbake igjen. I tillegg er det en avreise til Færøyene på lørdag. Resten av året er det en ukentlig avgang fra Hirtshals på lørdag til Island.


Underveis legger Norrøna til i Tórshavn på Færøyene på utreisen og på hjemreisen. Reiser du med Norröna har du muligheten til å medbringe din egen bil, motorsykkel, bobil eller campingvogn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg