fredag 14. oktober 2016

Heklet vognteppe oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!

Oppskrift på strikket nisselue. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Du velger selv om du vil ha med oppskriften i pakken(kr 45.-) eller vil ha den tilsendt pr epost.


Denne siden ble sist oppdatert 23. Her finner du lenker til hekleoppskrifter på tepper. De aller fleste er gratis.

Dale Garn har lagt ut et hefte med oppskrifter på babytepper til gratis nedlasting. Norges mest fargerike babyteppe, som er heklet i vårt helt eget Rainbow bomullsgarn! Teppet er heklet i et mykt zigzag mønster i de vakreste regnbuefarger. Hvem drømmer ikke om å bli pakket inn i sånn et? Koksgrå nr 1ca nøster Hvitt nr 1ca nøst.


Heklet vognteppe oppskrift ? Logg inn for å følge dette. Jeg har hekla med dobbelt garn babyull fra Europris, og det ble veldig tykt og godt :) Teppe nr to heklet jeg andre veien i forhold til oppskriften , synes det er så kjedelig å hekle så lange rader :P La opp masker, og da ble det sånn ca like bredt som det andre teppet. Jeg fikk en forespørsel fra ei som hadde sett et vognteppe jeg lagde for en stund tilbake. Hun ville gjerne ha et slikt.


Så det har jeg i hvertfall fått ferdig. Det er heklet i to rosatoner og offwhite. Foret på baksiden med offwhite fleece stoff. Nå er det bare å håpe at kunden blir fornøyd. Teppet er for det meste heklet i Raumas Finullgarn, et garn og fargeutvalg som jeg lenge har vært glad i og som alltid har inspirert meg.


Nøstene ble kjøpt litt på måfå, som så mye annet, fordi fargene var så fine!

Jeg brukte garnet Emilie fra spar kjøp, og siden det kun er bomull sydde jeg fleece bak slik at det skulle bli litt varmt. Her kommer et heklet babyteppe med hjertemønster. Syns dette mønsteret var så fint at jeg måtte så og si starte med en gang jeg så det.


Det resulterte i at jeg begynte med garn og heklenål som ikke helt passet sammen. Men, jeg syns resultatet ble overraskende bra. Ente opp med dette teppet, har gjort mine egne endringer underveis.


Jeg merket meg også at det ble mye googling for å forstå de forskjellige maskene, og generelle råd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg