mandag 31. oktober 2016

Baby marius strikk oppskrift

Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! TYNN MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby - og barneplagg. Strikk til nyfødt og baby.


Våre oppskrifter sendes per post.

Vis som Grid Liste. Det kommer i flere farger. Settet matcher Bluums kosepose med flette, og er perfekt strikk til søsken. Flette-settet på bildet er strikket i fargen beige melert. Garnpakken inneholder alt garnet du trenger for å strikke flette-settet, pluss oppskrift.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg.

La våre oppskrifter inspirere deg! Designene i denne babykatalogen strikkes i Dale Baby Ull og Lille Lerke. Myke og behagelige garnkvaliteter som tåler maskinvask og holder seg fine etter lang tids bruk. Denne siden ble sist oppdatert 02.


Norgesglass - nasjonal skatten som fikk sin reness. Nyttår på kjøkkenet! Oppskrift på min løskrage i Familien nr. Vibbedille Tananger, Rogalan Norway HEI! Eg heter Vibeke, er fra Stavanger, gift med Ali, sammen har vi Amira på og Jr på 14.


Elsker å strikke og gjør det stort sett ALLTID! Mariusmønsteret fyller snart år, og er mer populært enn noensinne. Tenkte det var på tide å gi henne litt plass på bloggen min, og har i tillegg tatt oppfordringen fra Monstermønster på alvor - plagg in action:) Bildene øverst er fra i fjor påske, og det nest øverste er av meg og søsteren min. Bildene nedenfor er dåpsgaven til Hedda - samme Mariussett som til resten av familien:) Fortsatt litt for stort, men til neste år skal jeg nok få. Marius jakke - montering av knappe stolpe!


Teppe: Legg opp 1m på p nr. Pass på å stramme tråden i beg av hver p. Trenger du strikkepinner? Noen oppskrifter fortjener å være gratis, for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler?


Last ned og kos deg med å strikke disse - de er supre gaver og fine til både han og henne.

Hvis du har lyst å bruke den, blir jeg kjempeglad om du linker videre hit, og gjerne skriver en liten hilsen eller sender meg link til bilde av resultatet! Tusen takk for at du titter innom meg og mine kreativiteter! Varsle meg om senere kommentarer via e-post. Men jeg burde kanskje sett at mønsteret jeg hadde ikke var likt de andre jeg har sett på luer. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter.


Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg