onsdag 19. oktober 2016

Gravid uke 28

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Fra uker og dager til uker og dager av svangerskapet. Gravid uke symptomer.


Kroppen din gjør seg klar til amming.

Du har kanskje merket at brystene dine er blitt litt større, og at det noen ganger lekker litt fra dem? Noen opplever at lakenet blir vått om natta, eller at det plutselig begynner å lekke mens de hører babygråt. Bruk en god BH, eventuelt med ammeinnlegg. Babyen har god plass inne i livmoren din ennå, så om den ligger med hodet opp eller ned er ikke viktig ennå. Drømmer du om ditt barn som nå er uker gammalt?


Kanskje er det slik att ditt barn drømmer om deg! Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp.

Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet. Fra sjuende måned avhenger veksten av evnen til å produsere insulin. Insulin gjør at sukker fra blodet kan trenge inn i fettcellene, og når sukkeret har kommet inn i cellene, stimulerer insulinen stoffskiftet slik at det produseres proteiner og sukker. På denne måten bidrar insulinet til at det bygges opp litt kroppsfett.


Dermed blir barnets kropp stadig rundere. Du er nå over i tredje trimester, og vil kanskje kjenne at fosterbevegelsene blir annerledes. Barnet ditt har mer enn. Inne i magen din har fosteret trolig åpnet øynene for første gang. I denne delen av svangerskapet er det ikke uvanlig å oppleve hudforandringer, som røde prikker i ansiktet, på overarmene og på overkroppen.


Stadig flere funksjoner kommer på plass. Nå begynner fosteret å regulere sin egen kroppstemperatur og nå er det benmargen som først og fremst produserer de røde blodcellene. Denne injeksjonen vil hindre at kroppen din produserer antistoffer mot babyens blodlegemer som kan ha kommet over i ditt blodomløp. For at du skal ha det bra under svangerskapet, vil du som gravid få tilbud om åtte gratis konsultasjoner hos lege eller jordmor,. Nå er du inne i det siste trimesteret!


Når du er gravid i uke så kan barnets hjerne kontrollere pustingen. I uke har du sannsynligvis vondt i ryggen og åreknuter har kanskje begynt å synes på bena. Termin nærmer seg med stormskritt, og det betyr jo på en måte at sommeren er altfor godt i gang også.

Men det må jeg ikke tenke for mye på. Fosterets lunger har nå rikelig blodforsyning, produksjon av surfaktant og mange alveoler. Fra denne uken regnes ikke barnet som ekstremt prematur lenger. Dette er siste uke i andre trimester.


Lungene fungerer, men barnet vil fremdeles ha behov for pustehjelp om det fødes nå. Da jeg først ble gravid trodde jeg det kom til å drøye lenger før vi ble flere, så det er ekstra hyggelig ️ Blir så glad av tanken på at barna våre vil være på samme alder og få masse glede av hverandre. Du er nå i graviditetsuke , og fosteret er uker gammelt. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


Den gjennomsnittlige vektøkningen videre er ca. Kontakten blir mer intensiv og føles nærmere. Hvis du gir magen et puff, kan barnet sparke igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg