onsdag 19. oktober 2016

Olje mot strekkmerker

Finn Olje Strekkmerker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Profesjonelle råd fra våre hudterapeuter - gjør vår hudtest allerede i dag!


Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Strekkmerker kan være vanskelig å forebygge, men mange mener de er gunstig å holde huden myk og spenstig.

Masser derfor utsatte hudområder morgen og kveld med en fet krem eller olje som inneholder mye næring. Det er dog lite forskning som tyder på at dette har effekt. LES OGSÅ: Den beste treningen mot cellulitter. STREKKMERKER PÅ MAGEN: Ifølge hudlegene KK.


A-syrekrem som kan hjelpe mot strekkmerker. Dette skal imidlertid ikke brukes mens du er gravid! Bio-Oil er en prisvinnende olje som reduserer arr, strekkmerker , og ujevn hudfarge.

Hudpleieoljen forbedrer også dehydrert, tørr og aldrende hud. Bio Oil bidrar til en jevnere og penere hu og er det mestselgende produktet mot strekkmerker og arr i flere land. Bio-Oil har en lett konsistens, og kombinasjonen av planteekstrakter og vitaminer i Bio Oil reduserer ujevnheter i huden.


Maisolje er en fet olje som man får kjøpt i hvilken som helst dagligvarebutikk. Som et middel mot strekkmerker skal man smøre den på huden slik at den holder seg elastisk. Dette rådet er innsendt av en 3-barnsmor som aldri har hatt problemer med huden etter svangerskapet.


Spenol er også et råd man kan bruke mot strekkmerker. Du kan enten ta tilskudd av vitamin E eller smøre vitamin E- olje direkte på huden. Sink og silica hjelper også mot strekkmerker. Gode kilder for disse mineralene er rødt kjøtt,.


Begge deler er skadelig for huden din, og øker sjansene for at du får strekkmerker. Gni inn og masser huden regelmessig med fuktighetskrem eller oljer. Et tysk forskerteam testet effekten av massasje og jevnlig påsmøring av en massasjekrem som besto av olje og vann på utsatte kroppsdeler på en gruppe gravide kvinner. Mot strekkmerker på magen: Ja, strekkmerker er nok dels genetisk, men som sagt har jeg likevel bestemt meg for å bruke kremer just in case.


Mitt valg har falt på Belly Butter fra Burt’s Bees sitt eget merke for kommende mødre, Mama Bee.

En 1 naturlig olje mot strekkmerker. Oljen forebygger strekkmerker ved graviditet eller strekkmerker relatert til endring i huden som for eksempel ved vektøkning eller vektnedgang. Jeg brukte en olje av samme merket, trur den het fødselsforberedende eller noe sånn jeg. Masserer strekkmerker med kokosolje og mandelolje kan bidra til å redusere dem.


Denne metoden kan også brukes som forebyggende mot strekkmerker. Du kan ta kapslene muntlig eller klem ut innholdet og bruke oljen til kroppen din. Hvetekim oljen virker mykgjørende, fuktighetsbevarende, stimulerer blodsirkulasjonen og er svært næringsrik. Oljen brukes ved sprekker i huden, brannskader og soleksem.


Siden din mor ikke har strekkmerker , så har du hvertfall gode gener med deg fra hennes side. All markedsføring for kremer som liksom skal hjelpe mot strekkmerker , rynker etc er humbug. SJEKK UT DETTE ↓ Om du ønsker å få varsler for nye videoer osv, ikke glem å abbonere på kanalen- det er helt gratis! Jeg blir så lei meg på vegne av dem som går til innkjøp av steindyre kremer fordi de tror det kan hjelpe mot strekkmerker. Det er bra å smøre huden, absolutt, men INGENTING, les INGENTING hjelper mot strekkmerker , det eneste må være å drikke mye vann, det KAN føre til mer fukt i det hudlage som sprekker og danner strekkmerker.


Hos Vitusapotek finner du en rekke kremer som virker fuktighetsgivende, mykgjørende og beskyttende på huden. Bruk av kokosolje for å fremme skjønnhet, spesielt i behandling av strekkmerker , har vist seg å være effektivt. I dag deler vi naturlige behandlinger med kokosolje som kan brukes for å redusere eller eliminere strekkmerker. Les også: Oppdag kosmetiske bruksområder for kokosolje.


Oljen er mest kjent som et produkt mot arr og strekkmerker. Men nå ser det ut til at oljen kan brukes til mer enn mot strekkmerker og arr. Ann-Kristin Stokke, fagsjef hos Skintific Academy, forteller til KK. Strekkmerker eller striae, er en form for arrdannelse i underhuden (dermis), som et resultat av at huden er strukket mer enn den tåler.


Hormonelle forandringer i kroppen, for eksempel i forbindelse med graviditet eller pubertet, samt enkelte sykdommer kan også svekke hudens elastisitet, og derved ytterligere øke risikoen for strekkmerker. Det vil være vanskelig å unngå strekkmerker dersom din mor fikk mye strekkmerker under sin graviditet, legger Stokke til. Forebygging med krem og olje.


Siden ustabilt blodsukker og overvekt kan virke fremmende på strekkmerker , vil et sunt og balansert kosthold kunne virke forebyggende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg