torsdag 27. oktober 2016

Baby 5 mnd feber

Feber er et vanlig symptom hos barn. I de fleste tilfeller er feber et tegn på infeksjon, men barn som har vært svært aktive, eventuelt som har skreket mye, kan få litt økt temperatur uten å ha infeksjon. Barn får lettere feber enn voksne. C er for eksempel vanlig ved forkjølelse, og barn kan også få feber uten å være særlig.


En viktig hovedregel er at feber uten kjent årsak alltid skal konfereres med lege.

Med feber mener vi rektaltemperatur på over grader. Alle barn under tre måneder bør undersøkes av lege dersom de har feber , uansett allmenntilstand. For hva er høy feber , og hva er forskjellen på når små barn har feber og når større barn har feber ? En vanlig regel for foreldre er at man oppsøker lege dersom barnet har hatt feber over tre dager, men det vesentlige er alltid barnets allmenntilstand. Se til barnet minst to ganger den første natten med feber. Min mnd og dager gamle sønn er smittet av sin storesøster på år, og blitt forkjølet med et skikkelig ekkelt forkjølelsesvirus.


Lillebror er syk på andre dagen med høy feber (mellom 3 og 39), tetthet og hoste. Små barn får lettere feber enn voksne, selv ved mindre virusinfeksjoner.

Hun tok vaksine i går og har 3i feber. Hun er også utilpass, så hun har fått paracet. Feberen er nå på 3og hun sover i vogna etter å ha drukket melk. Hun har litt nedsatt allmenntilstand og er også snørrete. Noen studier viser ingen sammenheng, mens andre har vist at barn kan få noe forhøyet kroppstemperatur to dager før til to dager etter tannfrembrudd.


Noen mener også at det er økt sjanse for at tennene bryter frem hvis barnet allerede har feber. Fordi vaksinen inneholder levende, svekket virus kan enkelte få milde symptomer på sykdommene, vanligvis feber og utslett 1–uker etter vaksinasjon. Dette er ikke smittsomt. Meslinger er den alvorligste av barnesykdommene.


Sykdommen begynner med forkjølelsessymptomer og høy feber etterfulgt av utslett. Gratis frakt fra 6kr. Du kan skrive innlegget nå og fullføre registreringen senere. Logg inn for å poste med kontoen din, om du allerede er medlem.


Baby mnd feber i dager. Crp på tirsdag var under , fredag og igår 19. Ved forkjølelse er barnet som regel sutrete og misfornøyd med feber rundt 3 grader eller mer.


Ofte kan man kjenne små hevelser ved halsen, i armhulene eller i lysken.

Det skyldes at lymfeknutene har hovnet opp på grunn av infeksjonen, noe som er en del av kroppens immunforsvar. Noen ganger fører forkjølelse og feber med seg vondt i ørene. Tannfrembruddet skjer uten sår, men det kan gi trykk og kløe.


Er det vondt å få tenner? Barnet kan bli irritabel og urolig. Noen kan ha nytte av en bitering av gummi som er god å tygge på, skånsom for tannkjøttet og lett å holde ren. Får barnet feber eller diaré? Ved feber hos de aller minste (under mnd ) skal man alltid kontakte.


Skjærvik mener det er grunn til å følge litt ekstra med hvis feberen varer lengre enn 4- dager. Jeg har en mnd baby , snart mnd. Han fikk mnd vaksine for dager siden.


På de andre vksinene har han ikke hatt noen bivirkninger. Den dagen han fikk vaksine la vi han som vanlig, vi har en fast rutine siden han var mnd , og han har siden da sovet hele natta. Rutinene er: dusje, pysj og fla. Infeksjoner og betennelser er andre eksempler som kan gi feber. Når små barn har feber er allmenntilstanden langt viktigere enn selve temperaturen.


Et barn med en ufarlig febersykdom vil ofte kunne ha en kroppstemperatur mellom 39°C og 4 °C i 2-døgn, men ved for eksempel influensa eller andre infeksjoner sees også feber varende i over en uke eller mer. Når er en nyfødt baby for varm? Hva karakteriseres som hy feber p barn rundt mnd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg