onsdag 5. oktober 2016

Nesquick kake

Denne store langpannekaken anbefales til alle barneselskaper (selv om de voksne nok også vil kunne ha lyst til å forsyne seg her)! Kaken er saftig og myk og har en mild smak av melkesjokolade. En enkel og god kake som du rører raskt sammen og steker i langpanne. Barna elsker denne nesquick kaken og det gjør for såvidt mor også.


Kaken kan fint frysest og tas opp til kommende anledninger. Jeg har aldri laget en babyshower kake før, så tenkte det skulle bli morro å lage en tema basert kake , og her er mitt forlag på den type kake.

Jeg brukte oppskriften til en kake som heter Nesquik kake , og det er en kake med surmelk, så den er vanvittig saftig, og den holder seg i dagevis i kjøleskapet. Ingredienser Kake : 150g smeltet smør 7. I kveld er jeg tilbake her på bloggen med en vri på Proteinrundstykker, som er kjempegode og lettlagde Havrerundstykker med cottage cheese (og egg). Oppskriften ligger fra før i flere varianter her på Det søte liv for jeg synes den gir så supergode rundstykker! Nesquick kake En god og enkel sjokoladekake som faller i smak hos både store og små. Orginal oppskriften er på dl kefir til en langpanne, jeg bruker ofte dl.


Det kommer litt an på hva slags kake det er – jeg trekker de fleste typer kake med marsipan! Om du tenker typisk sukkerbrød med kremfløtekrem (det baker jeg ikke så ofte) så liker jeg å lage den ganske like før den skal spises. Men andre fastere kaker, uten kremfløte, kan du fint lage lengre tid i forveien.

Explore all of our flavored milk products, including our classic Chocolate and Strawberry Milk Powder and Syrups and Ready-to-Drink resealable bottles perfect for on the go. Nesquick Kake Med Egg Oppskrifter - Oppskrifter for nesquick kake med egg. R for lage verdens beste sjokoladekake, alts NESQUICK kake. Bursdagskaker - barn (kakeAnne) I helgen har jeg laget en kake til en gutt som fylte r. I så fall blir du nødt til å doble mengden glasur.


Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Her får du svært så praktiske kokketips. Det går imidlertid like fint an å bruke Oboy-pulver eller annen type sjokolademelkpulver i stedet for Nesquick. Sjokoladekake med rømme.


Nesquick kremen legges mellom kakebunnene og øverst på kaken. Dette er en stor kake som rekker til mange. Denne lager du slik: 6g melis 2g romtemperert smør (ikke smeltes) 7-ss nesquick (evt kakao) ts vaniljesukker (jeg pleier å bytte ut dette med vaniljeekstrakt) sps vann (dette piskes sammen med håndmikser eller kjøkkenmaskin). Rør alt godt sammen.


Bidrag til Norges beste. Nesquick sjokoladekake beste sunne kaka som min onkel sa , tar du ett stykke , må du bare ha ett til etterpå. Jeg fikk så voldsomt lyst til å bake i går. Og når jeg sier i går mener jeg i natt.


Klokken i natt begynte jeg på en sjokoladekake jeg aldri har bakt før.

Nå kan ikke jeg akkurat skryte på meg at jeg har bakt noe særlig før da, så jeg får vel heller si at jeg ville bake min neste sjokolade kake. Oboy eller Nesquick smaker omtrent det samme, men for fansen er dette som å banne i kjerka. Noen holder en knapp på den ene og andre på den andre.


I kakebakesammenheng gjør de imidlertid samme nytten. Det blir en kake med mild sjokoladesmak - og dermed svært barnevennlig. Plutselig dukker det opp arrangementer i skoler og barnehager, en kollega har bursdag eller barnebursdagen er rett rundt hjørnet.


Er den innafor å servere i en 3-årsdag? Er to med eggeallergi så må finne en kake som passer til dem Laget med kefir og oboypulver, men går det å kutte ned litt på mengden sukker?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg