mandag 10. oktober 2016

Tivoli københavn jul

Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Super pris, det finnes ikke bedre!

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Haven er snedækket i frostklare farver, og når tusmørket falder på, kan du opleve de glitrende vinterlys og smukke lysoverraskelser.


Børnenes jul Julemagi for de mindste. Vær med til at tænde juletræet, besøg julemanden i hans julestue, smag på bodernes mange julelækkerier, eller få et sus i maven i de børnevenlige juleforlystelser. Midt inne i en koselig skog ligger verdens eldste fornøyelsespark, Bakken, som hver førjulstid pyntes opp med funklende lys og røde nisser, og byr på ekte julestemning i skogen.


Fornøyelsesparken ligger i hjertet av hovedstaden, bare 10–minutters gange fra hotellet.

Det er ren nostalgi - så und dig selv en miniferie, hvor du kan få købt julegaver på Strøget og møde julemanden. København skuffer ikke – uansett årstid. Ikke nok med det, her finnes også gode restauranter, og boder med is, sukkerspinn og spill hvor du kan vinne flotte premier. Her kan du tage en kop dampende gløgg og et churros-fyldt kræmmerhus i hånden og slentre rundt blandt julelys og snedækkede grangrene og – hvis du er heldig – sige hej til julemanden og hans rensdyr. Tivoli er mer enn bare et tivoli ! Da kan du kose deg med en kopp dampende gløgg og et kremmerhus med churros mens du vandrer rundt blant julelys og snødekte grandekorasjoner og – hvis du er heldig – få hilse på julenissen og reinsdyrene hans.


Brente mandler, varm gløgg i alle varianter og bålpanner med glødende kull. Här är jul i alla hörn, med snö på taken och rök i skorstenen, stort “Alp Gasthaus” bredvid alp-expressen. Når en av verdens eldste fornøyelsesparker pynter seg til jul , kan vi være sikre på at vi vil være vitne til ekte julemagi.


For hele året rundt er der fri adgang til vores fitnesscenter, swimmingpool og legerum. Søndag – torsdag kl. Fredag – lørdag kl. Klokker på grantrærne, julelys og tusenvis av glass og perlemorskuler skal være med på å sette rammen for å få gjestene i den rette julestemningen. Disse 4-dagers turene i november og desember har blitt svært populære.


Grunden og området. Parken er nydelig pyntet til jul.

En ny dress til jul ? Med Expedia kan du sammenligne priser og lese hotellanmeldelser. Bestill et hotell raskt og enkelt med Expedias søkefunksjoner! Hyggeligere ramme rundt julegavehandlingen skal du lete lenge etter. Try out the rides again and again and again.


Restauranten byder på dansk og fransk mad til frokost og middag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg