fredag 12. august 2016

God pepperkakedeig

God pepperkakedeig

Bare se på disse fantastisk søte og gode pepperkakehusene som du kan henge på et krus fylt med for eksempel deilig julegløgg. Målene for de små husene finner du i fremgangsmåten og i tips-feltet under. Takk for at du deler oppskriften. Nå skal jeg i gang med å bake. Jeg ville ha en god oppskrift og ringte selvfølgelig min mor for å få oppskriften fra barndommen, men det viste seg at hun ikke hadde en fast oppskrift.


God pepperkakedeig

Jeg ville ha pepperkake oppskrift med sjel i og det fikk jeg herfra, så nå skal jeg lage tradisjoner her. Vi gir deg oppskriften på en veldig god pepperkakedeig , til julens tradisjonsrike pepperkaker. Se film for inspirasjon til pepperkakehus. Slik blir pepperkakehuset perfekt.


Her får du både gode tips og maler til husene. Jeg får lyst til å spise hele pepperkaken for første gang idag. God deig å jobbe me tynne kaker med god fasong, perfekt, glatt overflate og brunfarge. Her er pepperkakedeigen! Hjemmelaget pepperkakedeig Lage pepperkaker?


Oppskriften du trenger er her. Pepperkaker blir nemlig best når du lager dem selv. Da blir resultatet best. En god pepperkakedeig skal være smidig og lett å kjevle tynt ut. Den skal ikke være for klissete, men heller ikke for hard - men i valget mellom de to, er en klissete deig best, fordi da kan.


Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Mats Erland-Jensen er konditor på landslaget. Han driver eget konditori i Sandefjord og har en helt egen oppskrift til pepperkakedeigen som gjør det lettere å lage pepperkakehus.


God pepperkakedeig

Testpanelet besto av journalist Sarah Hambro, vinanmelder Merete Bø og øl- og brennevinsanmelder Trine Wiik-Lehmann. Når du skal ta fryst pepperkakedeig ut av fryseren, er det viktig å være tålmodig: – Ta ut deigen fra fryseren og sett den i kjøleskapet over natten, før du legger den på kjøkkenbenken i to til tre timer før du knar deigen. En pepperkake, enten den er bakt fra grunnen hjemme eller kjøpt i all hast på nærmeste brustadbu for å gå til gløggen på kontoret, skal være tynn og sprø, og ha en tydelig søt kryddersmak. NRK arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Klikk for mer informasjon.


Bjørken og Mesterbakeren pepperkakedeig havner midt på treet og det er Coop sin egen pepperkakedeig som står igjen som testvinner. Den fra Coop hadde best kryddersmak og best konsistens, og etter at den var stekt hadde den jevn, fin farge og god lukt, sier jentene i koret. Deigen er en god deig til å trille ut på plate med litt olje og rulle ut i hånden med olje på hånden. Det er stor variasjon på pepperkakene.


God pepperkakedeig

Trill ut en lang pølse og del opp i passe biter og form til lussekatter eller boller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg