tirsdag 9. august 2016

Lekehytte byggesett

Velg riktig lekehytte - Hvor barns fantastiske fantasi slippes fri. Bestill katalog her! Kontakt arkitekten her! Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder.

Kapla er de mest populære Byggeklossene. Frakt kun 5- Gratis innpakning. Fri frakt, rask levering og høy kvalitet! Hos MAXBO finner du lekehus til hagen.


Velg blant byggesett i mange størrelser og former. Kjøp på nett eller i butikk. Våre lekehytter leveres som byggesett , som du monterer ved hjelp av monteringsanvisning.

Gi din lekehytte det lille ekstra. For at barna virkelig skal fryde seg over deres nye lekehytte , bør du male den akkurat som du ville malt huset ditt. Bygg en hytte i et tre eller et lekehus på bakken. Maser barna om eget hus i hagen?


Da har du et perfekt gjør det selv-prosjekt. På et lekehus kan du gi fantasien og kreativiteten fritt utløp, for det er et hav av muligheter. Se våre nettsider og ring tlf.


Lekehus som byggesett. Det er i dag et stort utvalg byggesett å velge blant. Du kan finne mye nyttig info vedr. Jeg har lyst å lage et lekehus til datteren min. Er det noen som har et sett tegninger liggende på lur?


Dessverre varen er utgått av vårt sortiment. Dette produktet har gått ut av vårt sortiment og kan ikke bestilles lengre. Varen kommer ikke inn på lager igjen og vi kan ikke besvare spørsmål i den anledning.


Utvendig ble den malt brunsort, men innvendig var det mye furu å se, noe som ble veldig tungt i lengden, forteller mamma Løkslid.

Leveres i byggesett som du selv monterer med hjelp av monteringsanvisninger. Det anbefales at lekestuen plasseres på et fundament som er gravd ned til frostfri dybde. Emil er ikke snøsone-klassifisert, hold derfor taket rent for store mengder snø.


Nordens ledende nettbutikker for barnefamilien med alt til alle barn. Vi har enn liten hytte, kan se om jeg kan få tatt noen bilder av denne, er enn lekehytte. Skal forsøke og gjøre det senere idag. Ikke den i min tråd da den er 40. Men mine foreldre har enn liten lekehytte , som også fungerer som overnatting til evnt gjester.


Kongeslott eller sjørøverskip. Vi tilbyr flere forskjellige lekestuer, noe for ethvert barn å bli begeistret over. Et leke-hus i hagen får fantasien i sving. Te-selskap med dukkene kanskje?


En lekestue kan forvandles til det meste, og innbyr til spennende og sunn lek. Et kongeslott med søte prinsesser eller. Vi er også tilgjengelig for å svare på spørsmål om anneks via vår chat-løsning nede til høyre på skjermen.


Våre selgere har både sett og vært med på montering av noen av våre anneks byggesett , og kan som regel svare på tekniske spørsmål på sparket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg