onsdag 24. august 2016

Sjokoladeglasur til sjokoladekake

Oppskrift på en fantastisk god sjokoladeglasur. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise. Perfekt til barnebursdag i travel hverdag.


Her har du oppskriften på en fantastisk god sjokoladekake i langpanne. Den passer perfekt når du skal servere kake til mange, enten det er barnebursdag, dugnad eller foreldremøte.

Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


En fantastisk enkel oppskrift som gir glatt og lekker sjokoladeglasur på null komma niks. Dekk din favoritt- sjokoladekake med denne glasuren eller klikk her for oppskrift på enkel sjokoladekake. I videoen under er det skåret ut to runde bunner på ca.


Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag.

Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Enkel, saftig og god. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter.


Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. To gode varianter av topping til sjokoladekake. Glasur til sjokoladekake. Dette er et innsendt mattips fra LineG. Med kakao og melis.


Seige brownies med sjokoladeglasur holder seg gode i flere dager i kjøleskapet. Dekk til med plast så de ikke blir tørre i kantene. Disse kakebitene er også supre å fryse.


Anbefaler deg virkelig å teste ut denne oppskriften. Alle liker en saftig, god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Denne enkle oppskriften gir deg en brownie-lignende kake.

Se video for steg-for-steg hjelp til perfekt kake. Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til anledninger som barnebursdager, dugnader og foreldremøter. Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av smørkrem, som her pyntes med kokos, men man kan også bruke Seigmenn eller Non Stop for et litt yngre publikum.


Leter du etter oppskrifter på saftige sjokoladekaker? Vi deler våre aller beste kakeoppskrifter med deg. La deg inspirere her. Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake.


Denne kake tar ikke lang tid å lage og den er enkelt pyntet med non-stop og seigemenn. Barna kan være med å pynte kaken selv. Sjokoladekake i langpanne: Sjokoladekake er noe de fleste liker og den passer derfor utmerket til alle store og små anledninger. For de som ikke liker appelsin, kan denne byttes ut med samme mengde vann blandet med vaniljesukker eller vaniljeessens og man kan utelate appelsinskallet.


Bunnene 3g hvetemel g bakekakao ts bakepulver ts natron 2g sukker g mykt brunt sukker egg ½ dl rømme eller creme fraiche dl melk ½ dl solsikkeolje. Saftig, god og enkel langpannekake. Sjokoladeglasuren 1g romtemerert smør 6g romtemperert naturell kremost ts vaniljesukker g bakekakeo 3g melis.


Her presenterer vi flere oppskrifter på sjokoladeglasurer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg