tirsdag 30. august 2016

Selskapsleker barnebursdag

Dekorasjon til lokalet og bordet, samt annet tilbehør. Bestill på nett her! Pinatas til feiringen? Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former.


Finn festdekoret til ditt party. Fest- og Selskapsleker for både Barn og Voksne. Barnebursdag for skolebarn. Morsomme selskapsleker setter prikken over i´en i et barnebursdag. Her er forslag til morsomme bursdagsleker.


Arrangere voksen- eller ungdomsselskap (eller kanskje du bare trenger enda flere ideer til leker)? Se: selskapsleker. Under hvert fat ligger en papirlapp med et (unikt) hemmelig oppdrag til hvert av barna.


Idebank for aktiviteter til barnebursdag Ideen med aktiviteter er at barna skal ha det morsomt, dette bør ligge til grunn når en velger aktiviteter. Her finner du noen morsomme barneleker som kan passe i en barnebursdag. På utkikk etter morsomme barneleker til bursdag eller andre samlinger?


Lek morsomme bursdagsleker som stolleken, hviskeleken, haien kommer, stiv heks og fiskelek når du arrangerer barnebursdag for barn som er eller år. Etter en stund visker vedkommende setningen videre til personen til venstre for seg igjen. Det aller viktigste er at leken er enkel nok til at alle kan være me og at barna har det gøy, sier forfatter Stein M. Limbo - Bind en ballong på beinet og prøv å smelle andres ballonger. La barna med bind for øynene smake på ulike ting å gjette hva det er: Kaviar, honning, kjeks – det dere har i kjøleskapet. En eller annen variant av denne leken har du sannsynligvis vært med på tidligere.


Selskapsleker barnebursdag

Den fungerer like godt på selskapet ditt – spesielt hvis du vil ha lek som er litt nedpå (kanskje er du usikker på om du overhode vil ha selskapsleker på festen din). Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Foreldrene bør i hvert fall passe på at det ikke går så langt som med en familie i Sverige, der bråket etter en barnebursdag nå havner i retten. Den svenske avisen Sydsvenska Dagbladet skrev i sommer om den katastrofale bursdagen der bråket startet da en 8-åring inviterte alle klassekameratene bortsett fra to.


Leker i barnebursdag. Det kan være smart å ha planlagt noen selskapsleker på forhån som underholdning for barna. Fiskekonkurranse hvor godtepose er premien er populært. Ta med deg hele bursdagsselskapet til Kongeparken og gjør dagen til en real Bamsefest!


Selskapsleker barnebursdag

Vi tilbyr tre ulike pakker og lager en drømmebursdag full av magi, spenning, fest og karuseller! Alle bursdagspakkene inkluderer en rabatt på over i forhold til ordinære priser i parken. I disse tider når det er så populært med nettbrett og mobil, så kan det være et kjærkomment avbrekk å finne på en morsom lek SAMMEN. Når dere er stk, så er det mange nok å snakke med for alle. Det tar laaaang tid å sitte ved bordet, og etterhvert tar man vel fram litt kaffe og med øl og akevitt til maten, og cognac til kaffen, så trengs det ingen selskapsleker - da underholder man seg selv ved å prate.


For år tilbake deltok jeg i en lek, som var kjempe morsom. Vi møtte opp på biblioteket der vi ble delt opp i grupper. Det ble utdelt lister til hver gruppe over ting de skulle greie å samle sammen på en begrenset ti mulig det var timer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg