mandag 8. august 2016

Tacosuppe med kylling

Saftig kylling på en seng med grillede marinerte grønnsaker og ricottaost. Du kan lage mye godt av kylling. Finn gode oppskrifter her. Lyst på tacosuppe med kjøtt? Prøv denne oppskriften.


Tacosuppe med kylling

Husk at det er forskjell på kylling. Sjekk gjerne hvordan de forskjellige kyllingprodusenter behandler sine kyllinger før de ender opp på din tallerken. En oversikt utarbeidet av dyrevernalliansen finner du her. Den var laget på kjøttdeig og når jeg kom hjem forsøkte jeg min egen variant med strimlet kylling. Helgekos og superfavoritt hos de fleste nordmenn!


Kanskje er det den gode kryddersmaken som gjør at vi elsker taco? Her har du en varmende og god suppe, som godt kan lages av restene fra fredagstacoen, gjerne sammen med noen av grønnsakene innerst i grønnsaksskuffen. Super når du vil ha en rask og god middag enten det er helg eller hverdag. Tacosuppe er også perfekt å ha med i termos på tur. Høst betyr lune, gode middager som gir en følelse av ekstra kos!


Tacosuppe med kylling

Suppen kan serveres som den er, eller med valgfritt tilbehør. Jeg serverte suppen med ost, tacochips, rømme og kjøttdeig. Kjøttdeigen stekte jeg og tilsatte ts spiskummen, ts paprikapulver, ts chilipulver, ts sukker og litt salt med dl vann. Er det fredagstaco som står på menyen idag? Kva med på prøve en ny vri med tacosuppe ? Eg kan nesten garanteree at du liker tacosuppe om du liker taco!


Blir suppen veldig tykk kan den enkelt tynnes ut med vann eller buljong. Stekt kjøttdeig kan erstattes med annet stekt eller kokt kjøtt. Kanskje har du noen rester fra gårsdagens middag du kan bruke?


Kokte bønner eller kikerter kan også tilsettes. Jeg variere selv tacosuppe med kylling , oksekød eller laver den som vegetarret uden kød – alt efter behov, smag og behag. Et tips til variasjon av denne suppen.


Denne er nesten identisk med en thai laksesuppe jeg lager. Så kyllingen kan gjerne byttes ut med laks. Jeg har også med hell byttet ut red curry med paneng karri (1ss).


Tacosuppe med kylling

Bruk de grønnsakene dere liker og varier litt på smakene. Sukkererter er supergodt i suppen. Liker du taco, så liker du tacosuppe. Det ble også veldig godt. Jeg syns det er stas jeg også, jeg er stor fan av TexMex mat.


Lager du kylling tacosuppe med kraft kan du dessuten snike inn litt ekstra næring hos hele familien. Hvis du liker taco, liker du nok helt sikkert tacosuppe også. Suppen inneholder det meste vi vanligvis ville puttet i tacoen på fredagskvelden. Pizza med kylling og bacon er den nyeste pizzaen på bloggen og er raskt blitt en favoritt her hjemme.


Trøstepizza kaller vi den grunnet de gode, men milde smakene. En pizza å kose seg med altså. Oppskriften finner du her på bloggen Mat på bordet. Eit alternativ til den tradisjonelle Tacoen, eller ein fin måte å bruke opp restar dagen derpå.


Suppe er super middagsmat, og med tacosmak bør det vere lettare å få barn. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Server med pasta, ris, i en gryte eller i en pai.


Tacosuppe med kylling

Kylling skal være akkurat gjennomstekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg