tirsdag 23. august 2016

Seboreisk eksem hårtap

Sliter du med hårtap? Reduserer hårtap og fremmer ny hårvekst. Ved abonnement får du fri levering. Nøye utvalgte hudpleieprodukter og merker av høyeste kvalitet. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg.


Seboreisk eksem hårtap

Få tilbake håret på måneder. Hårkur for kvinner og menn. Ved riktig behandlig vil man da som regel få igjen håret en mistet.


Hvis du er plaget med seboreisk eksem (eller hårtap av en annen grunn), bør du gå til fastlegen din. Noen faktorer ansvarlig for seboreisk eksem er nevnt nedenfor: Noen spedbarn utvikle seboreisk eksem når androgener er gått fra mor til barn via morkaken. En av de viktigste årsakene til hårtap seboreisk eksem er unormal sekresjon av sebum av talgkjertlene festet til hårsekkene. Seboreisk eksem er en hudsykdom som forårsaker overflødig olje på huden. Selv om seboreisk eksem kan påvirke hele kroppen, er det mer vanlig i hodebunnen.


Seboreisk dermatittis av hodebunnen kan føre til hårtap , som er lett å behandle etter en effektiv diett av både farmasøytiske og naturpreparater. Så det trenger ikke være noen i familien som har det, for at du skal kunne få det. Man tror at seboreisk eksem skyldes en overreaksjon på en (ufarlig) sopp som vi alle har på huden. Du kan lese mer om seboreisk eksem her. Alopecia areata er en betennelsestilstand som oppstår rundt hårsekkene og medfører flekkvist, fullstendig hårtap.


Regelen er likevel at håret er tilbake i løpet av minst et år eller to. Noen her som har hatt eksem i hodebunnen med hårtap ? Det føltes som at hodebunnen brant og det klødde og håret bare løsnet fra hodebunnen. Dette startet for år siden.


Jeg har alltid hatt veldig tykt og fint hår. Nå er det veldig tynt. Les mer hos Apotek 1. Man tror i dag at seboréisk eksem skyldes hudens reaksjon på en naturlig forekommende hudsopp (Malassezia). Sammenhengen med denne hudsoppen er usikker fordi det er mange som har samme hudsopp uten å ha seboreisk eksem. Har du eksem på store deler av kroppen og kremene ikke virker, kan soppdrepende legemidler i tablettform ha effekt.


For mange er seboreisk eksem noe som kommer og går over tid. Fikk i sommer et utbrudd av kløende hodebunn og tørr hud nedover nakken, bak ørene, brystet. Etterhvert fikk jeg et hvitt belegg i hodebunnen, som føltes litt hardt. Behandling kan hjelpe, men må ofte gjentas ved nye utbrudd. Fastlegen anbefalte Fungoral shampo og Elocon linniment, fordi hun trodde det var seboreisk eksem.


Fungerer bleking av håret mot seboreisk eksem ? Jeg bleket håret før, sluttet med det for noen år siden. Før jeg sluttet å bleke håret hadde jeg ikke seboreisk eksem (som jeg husker), og jeg mistet ikke så mye hår da. Siden jeg begynte å bare ha min naturlig hårfarge har jeg mistet mye hår. Seborreisk eksem er en ofte forekommende lidelse i hodebunn og ansikt, men det kan også forekomme andre steder på kroppen.


Eksemet har en tendens til å opptre periodisk, og er vanligst i vinterhalvåret. Mens flass i seg selv ikke føre til hårtap , mange av de helsemessige forhold som forårsaker flass kan også skade hårsekkene og resultere i Shedding. En av de vanligste flass relaterte helseproblemer som kan føre til hårtap er seboreisk eksem.


Slike omr der er typisk hodebunn, rer. Antall dager mellom hver menstruasjon, fra menstruasjonens f rste. Artrose er en revmatisk sykdom som kan med- fre smerte og. Det kan være i hodebunn, øyenbryn, øyenlokk, nesevingene, i lysken eller navlen, over brystbeinet, mellom skuldrene og i folder i huden under armene. Høst og vinter forverres ofte eksemet, mens om sommeren kan det bedres.


Ofte er mange i samme familie rammet. Utslettet sees derfor ikke før puberteten, unntatt hos spedbarn, som i de første levemånedene kan ha høy talgproduksjon på grunn av hormonell stimulering fra moren i fosterlivet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg