torsdag 25. august 2016

Styrketrening lår

En sunn kropp er en sterk kropp. Styrketrening som virker. Derfor er det lurt å drive med styrketrening. På denne siden kan du få vite mer om hvor ofte og hvordan du bør trene styrke. Vi guider deg til de beste øvelsene innenfor styrketrening , og i vår store treningsskole om styrketrening kan du se hvordan øvelsene utføres korrekt.


Jeg vil i denne serien ta for meg viktige bevegelsesmønstre og øvelser innen styrketrening.

Denne gangen er det effektiv trening for lår og rumpe! På fremsiden av lårene sitter flere store muskler, blant annet quadriceps som består av Rectus femoris, vastus medialis, -intermedius og -lateralis. Har et spørsmål som kanskje du kan svare på. Jeg har gjort ganske bra øvelser for rumpe og lår over noen måneder nå.


Har fått mye strammere lår og rumpe. Men… føler jeg ikke får helt tak i musklene nederst i rumpa. Rumpen har blitt mer fast og struttete i øvre del, men er mykere nederst i overgangen mot lårene.


Tre øvelser til sterke lår Veltrente bein får kanskje ikke samme anerkjennelse som muskuløse overarmer eller sixpack.

Men det forandrer ikke på at beintreningens tunge løft er en viktig del av styrketreningen, som hjelper hele kroppen og er med på å gi et harmonisk ytre. Bli kvitt fettet på lårene og rumpa. Har du en mer pæreformet fasong enn du liker, er det muligens en mager trøst at fettet faktisk er av den gode typen sammenlignet med det farlige magefettet. Hormonene og høyere fettprosent betyr at fettet ofte legger seg på rumpe og lår hos kvinner.


Først kan vi ta livet av den største myten: Vanlig styrketrening gir deg ikke stor nakke og enorme armer. Du får heller ikke Tour de France- lår eller tykke legger. Du trenger derfor ikke være redd for å bruke musklene i beina. Husk kostholdet Skal du få slankere lår , er det nødvendig med et balansert forhold mellom fett og muskulatur. SIDE2): De siste par årene har go gammeldags styrketrening fått en aldri så liten renessanse.


Flere dropper både spinning og zumba, for å heller styrke kroppen med vekter. Knebøy Knebøy er kanskje den aller viktigste og beste øvelsen for å trene muskulaturen på fremsiden av lårene. Utøvere innen en rekke idretter trener knebøy regelmessig både for å øke muskeltverrsnitt og volum, muskelstyrke isolert og som basis for utvikling av spenst og hurtighet. Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til styrketrening.


Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå. Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her!

Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Alle varer sendes direkte fra lager i Oslo rett hjem til deg. Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen.


Mer konkret så bedrer styrketrening løpsøkonomien – hvert steg koster mindre, noe som gjør at man kan holde en større fart over en lengre distanse. Dette betyr at du kan gjøre det samme arbeidet ved bruk av mindre energi, eller gjøre arbeidet raskere. Det er en direkte indikator på at styrketrening øker utholdenhetsprestasjonen.


Frem- og bakside lår samarbeider i de fleste øvelser. Når den ene er aktiv, bremser den andre, og motsatt. Et enkelt bilde på det er at når du sitter på et bord og strekker benet rett frem, så er det fremsiden av låret du bruker. For å få kontakt med baksiden, må du sparke foten opp bak mot rompa.


Selv liker jeg å trene legger og lår ved å gjøre ballettøvelser i tillegg. Jeg kan for eksempel stå på tærne når jeg gjør skulderpress. Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår hjemmeside. Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. For å unngå dette, må vi være nøye med å gjennomføre øvelsene med riktig teknikk.


Vi skal nå se på hvilke øvelser som er mest hensiktmessige å bruke for å stramme opp rumpe og lår. Knebøy: Knebøy er veldig relevant for jenters spesifikke målsetninger, ettersom man blant annet får trent fremside lår , innside lår , bakside lår og setemuskler, i en og samme øvelse. Dette er svært effektive øvelser for deg som vil få strammet og styrket både rumpe og lår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg