torsdag 18. august 2016

Fiskesupper

Fiskesupper

I dag blir det et hyggelig gjensyn med favorittfiskesuppen som også ble publisert på bloggen for snart fire år siden. Her er oppskriften på en rask og enkel kremet fiskesuppe med torsk, laks og kremfløte. Om du er glad i reker eller blåskjell, er det kjempegodt i suppa også! Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Fiskesupper

Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Bruk steinbitfilet, torsk eller for eksempel laks - alt etter hva du har tilgjengelig eller hva du har lyst på.


Hvis du synes suppen er for tynn, jevner du med maisenna før servering. Denne smaksrike fiskesuppen med laks er enkel å lage. Fenikkel, purre og gulrot setter en deilig spiss på suppen. Se flere sunne og deilige fiskesupper her.


Fiskesupper

Tre fristende fiskesupper fra Arne Brimi. Vintertid er suppetid. Foto: METTE MØLLER Vis mer. Tips: Her kan du godt bruke flere typer fisk og skalldyr i suppen, eller du kan eventuelt ha noen gode fiskeboller i. Fiskesuppe - Fiskesupper opskrifter fra Alletiders Kogebog.


Nem og fantastisk god fiskesuppe - En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39. Fiskesprell er et kostholdsprogram med mål om økt bruk av fisk og sjømat i barnehager og skoler. Sammen med ansatte i barnehage og skole skaper vi sjømatglede, og gjør sjømat til et naturlig valg.


Hjemmelaget tomatsuppe er kjempeenkelt å lage. Kremet fiskesuppe med tomatpesto er en nydelig forrett som er enkel å lage. Poteter Gulrøtter Litt tørket kjøtt skjært i småbiter.


Her finder du masser af opskrifter opdelt efter retter, mere end 6. Kok opp vann, og ha i kjøttet. Her lages en av Norges beste fiskesupper. Wenche er på besøk på fisketorget i Stavanger.


Klassiske fiskesupper med safran, Thai fiskesuppe med kokosmelk, sushi, kveite med bacon og pesto, blåskjell som lages i en herlig tomatsaus. Nevn noe innen sjømat og de har det. Nylaget og klar til henting.


Med hjelp fra kjøkkensjef Markus Storm Dalseg (26) på supperestauranten Lokk i Oslo, har vi smakt oss gjennom sju ferdige fiskesupper. Disse finner du enten i frysedisken eller i ferskvaredisken hos dagligvarebutikkene. Vi fikk kåret én sikker vinner, én klar taper og mye midt på treet - som vi ikke ble fristet til å kjøpe igjen. Følger du meg på snap (jeg heter matpaabordet der og) fikk du med deg at jeg var i fotostudio forrige uke. Jeg hadde fått et oppdrag fra Salma (dette innlegget er ikke en del av oppdraget) der jeg skulle lage og style mat til en oppskriftshefte de skal utgi like etter påsken.


Veslemøy var fotograf. Du kan bruke det du har for hånden av fisk og skalldyr. Er det noen fiskestykker til overs fra en fiskemiddag har du nydelig kremet fiskesuppe til forrett neste dag om du vil.


Her på Vestlandet – vertfall i Førde – er det skikkelig høstvær om dagane. Det har regna både stort og smått kvar einaste dag dei siste 5-vekene. Det spørst om vi får igjen for den fine sommaren vi har hatt #128521; Uansett, i slikt vær frister det vertfall meg med gode, varmande supper. Les også: Mange vil gjerne spise litt flere grønnsaker – dette er den enkleste (og den mest smakfulle) måten å gjøre det på.


Fiskesupper

Oppskrifter på fiskeretter tilpasset barn. Tomatbaserte fiskesupper er rik på kjente smaker og fantastisk enkelt å lage. Rens alle grøntsager og skær dem ud i mindre stykker.


Skyl fiskeben og hoveder fri for rester af blod og fjern gæller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg