tirsdag 2. august 2016

Recaro barnesete med høytaler

Høy Sikkerhet, kvalitet og komfort! Finn Barnesete Recaro. Råd fra erfarne spesialister ved valg av bildeler. Lyst til å spare penger på bildeler? Kjøp barnesete hos Babyshop.

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Pent brukt Recaro Air barnesete , 9-kg. Regulerbar rygg (høyde) og skulderstøtter (høyde og bredde). Innebygde høyttalere i hodestøtte. Setet har ikke isofix.


Som forelder kan reglene for sikring av barn i bil virke som et omfattende tema. Det finnes mange ulike modeller, sertifiseringer og monteringsløsninger, og det kan være vanskelig å få en god oversikt. Kan brukes helt fra barnet kan sitte forovervendt og opp til ca år.

Bilstol til barn sommvokser med barnet. Dette er bilstolenes Rolls Royce med høy comfort og høy sikkerhet kombinert. Meget pent brukt barnesete til salgs. Recaro Privia sete (0-kg) med Isofix-basen Recaro Fix.


Basen er ny (ubrukt), da den ble tilbakekalt og erstattet etter at vi hadde sluttet å bruke dette setet. Basen kan også brukes til setet Recaro Optia (9-kg). På flere studier tar blant annet Oslo met inn flere studenter enn de har plasser. Når da noen takker nei taes det ikke inn fra venteliste,men bruker av de studentene de har tatt inn for mye,hvis du skjønner. Det gjør også uni i Bergen.


På enkelte studier tar de inn dobbelt så mange studenter enn. Den store barneseteguiden og våre barnesete -tabeller finner du her. Katastrofe for Recaro – igjen.


Under frontkollisjonstesten løsnet småbarnstolen fra sin isofix-base, noe som førte til at stolen ble kastet fremover i bilen. En av de letteste i sin klasse med en vekt på kun 7kg. Dermed er Privia med god margin den sikreste babystolen som noen gang er testet. For at isofix skal være et alternativ, må både bil og barnesete være utrustet med isofix-fester (også kalt ankre).


Swingfix måtte, i likhet med de aller fleste andre småbarnstoler, nøye seg med poeng i sidekollisjonstesten.

Swingfix likevel oppnår en høyere total poengsum enn Kid X er at Swingfix gjorde det svært godt i andre testdisipliner. For eksempel tilbyr stolen svært god plass for barnet. Recaro Barnesete med høytalere og sykkelsete fra FINN. Tilbake til annonsen Se flere tilsvarende annonser.


Mulighetenes marked Varslinger Ny. Tester har avslørt at en bestemt type barnesete kan løsne fra basen Recaro Fix i en kollisjon. Norge og alle trekkes nå tilbake.


Noen som har RECARO barnesete ( 9-kg)? Men hva er poenget med et oppblåsbart barnesete ? Jo, bakovervendte småbarnstoler er som regel store beist som gjerne veier kilo eller mer. Resultatet er at det blir strevsomt å frakte dem med seg på reiser og ferier. Barn opp til fire år skal alltid sitte bakovervendt. Det minsker risikoen for dødsfall med opptil fem ganger.


Barnets hode må aldri komme over kanten på seteryggen. Plus-testede seter garanterer for bra beskyttelse av nakken. Barnas sikkerhet er alltid av høyeste prioritet.


Det finnes en mengde forskjellige modeller innen barneseter, som er utformet for å passe barn opptil år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg