mandag 15. august 2016

Barnedåp pynt

Livet blir det du gjør det til. Vi fikser festen, så kan du tenke på andre ting. Se vårt fantastiske utvalg av kostymer, dekorasjon og festutstyr! Pinatas til feiringen?


Barnedåp pynt

Finn festdekoret til ditt party. Stort utvalg farger og former! I alle farger og fasonger. Pynt til bursdag og fest finner du hos Sprell - til dagers levering. Lekker dåpspynt: fra baking til servietter og pynt til lokalet!


Vimpler, lanterner og ballonger har blitt mer og mer populært og vi anbefaler å gå for noen myke pastellfarger til barnedåpen. Vimpelbannere kan være en perfekt måte å dekorere veggene i lokalet og skape riktig stemning. Har du lyst til å lage din egen barnedåpspynt? Her finner du varer i flere farger og idéer med veiledninger så det er enkelt å komme i gang. Vi har et stort utvalg av pynt og tilbehør til ditt selskap, enten det er bursdag, bryllup eller annen fest.


Barnedåp pynt

Det som er fint er at det er ingen fast mal på hvordan man skal dekorere bordet. Det lønner seg å ha god ti så dekk gjerne bordet ferdig dagen før. Sett på dekketøy, glass og servietter så ser du hvor mye plass du har til dekor og pynt. Velkommen til barnedåp ! Lille Daniel er allerede blitt et halv år, men vi ventet helt til nå med dåpen hans slik at flest mulig familiemedlemmer kunne være til stede. Perfekt til å pynte med til babyshower, barnedåp og lignende.


Størrelse på disse er ca x 5cm. Lag spennende dekorering og pynt i fondant,. Annen pynt på bordet var skjønne små glass-sko med blå sløyfe på. Blomstene ønsket hun å ha forholdvis enkle, så vi valgte hvite cala, en grønnplante jeg ikke vet navnet på, og strå.


Barnedåp pynt

Oppsatsene laget vi i sølvkopper fra da vi selv ble døpt, tilsammen ble det små dekorasjoner. Hvordan du velger å brette serviettene kommer helt an på hva slags bordkort og pynt du skal ha på bordet. Om du skal ha mye høye dekorasjoner midt på bordet trenger du også litt høyde på servietten, men har du lave dekorasjoner passer det ofte med servietter som ligger. Bordkort til barnedåp. Mangler du inspirasjon til hvordan du lager fine bordkort til barnedåp ? Fargene kan du selv velge så dine hjemmelagde bordkort passer til din barnedåpsfest og den stemningen du vil skape.


Babyklosser eller terninger med diverse babymotiv og bokstavene B-A-B-Y. Kan brukes som kaketopp eller borddekorasjon til babyshower, barnedåp og lignende. Hver klosse er ca 5x5x5cm og pakken inneholder stk. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få masse inspirasjon i hverdagshøyde, gode tilbud og tips til hyggelige og morsomme åndehuller i din hverdag. Handle til bursdag, barnebursdag, pynt til fest og kostymer i Norges raskest voksende nettbutikk på fest.


Barnedåp pynt

Hos Partybutikken har vi et stort udvalg af flot pynt og dekoration til barnedåben. En Organza bordløber og små krystalhjerter i den farve, der passer til jeres tema, giver bordet et flot pift, og får det hele til at syne af lidt mere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg