torsdag 11. august 2016

Hårfjerning elektrolyse

Finn Elektrolyse Hårfjerning Oslo. Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri retur i dager! PERMANENT HÅRF JERNING.


Uønsket hårvekst, spesielt i ansiktet hos kvinner, kan være et frustrerende problem som kan gi en sterk følelsesmessig belastning, usikkerhet og lavt selvbilde.

Har du gått lenge å kviet deg for å gjøre noe med det? En korrekt utført elektrolyse behandling kan hjelpe deg med å løse ditt hårproblem. Vi har spesialisert oss på elektrolyse fordi det er bare en korrekt utført elektrolyse behandling som kan gi et permanent resultat. Uansett hud – eller hårfarge.


Elektrolyse hårfjerning (også kalt epilering) er en kosmetisk behandling som fjerner uønsket hårvekst. ELEKTROLYSE INSTITUTTET. Under behandlingen utsettes hårroten for elektrisk strøm som ødelegger roten enten ved varme eller gjennom kjemiske reaksjoner.

En svak strøm tilkobles fra Blend apparatet. Elektrolyse er permanent hårfjerning hvor vi fører en nål ned i hårsekken og setter på strøm for å ødelegge hårsekken slik at håret ikke kommer tilbake. Hårfjerning i ansiktet kan utføres enten permanent eller midlertidig. Laser, elektrolyse , voks, epilator og lysbehandling er metoder for å fjerne ansiktshår.


Dette er permanent hårfjerning. Hårfjerning med elektrisk strøm kan benyttes over hele kroppen, men på større områder som rygg og bein er det en tidkrevende prosess. For å oppnå permanent hårfjerning må både hårpapillen og vekstcellene oppover i hårfollikkelen (helt opp til talgkjertelen) ødelegges under epilasjonsbehandlingen. Du søker ved å sende inn legeerklæring. Det finnes ikke noe eget skjema du kan bruke til dette.


Hårfjerning med laser, elektrolyse , IPL eller ultralyd fjerner hårveksten permanent. Stort utvalg og lynrask levering. Laser kan kun benyttes på mørke hår. Slik velger du metode for hårfjerning.


Ettervekst etter hårfjerning blir ikke så tykk og kantete som for eksempel etter barbering. Ulemper: Mange mener at det største problemet med voksing er ubehaget. Først må man påføre en glodvarm voks for så å rive opp håret med røttene.

Heldigvis varer ikke denne smerten veldig lenge. Norske klinikker som utfører hårfjerning med laser, anbefaler tre til ti behandlinger for best resultat. Ved fjerning av hår på kroppen anbefales det at behandlingen skjer med seks til ti ukers intervall mellom hver behandling.


Ansiktsbehandlinger. Ved elektrolyse behandler man hvert enkelt hår eller hårrot med en tynn nål med et elektrisk potensiale. Elektrolyse er en effektiv behandling for uønsket hårvekst som har lavere risko for at håret vokser tilbake enn ved hårfjerning ved IPL og laser.


Ulempen ved elektrolyse er at man må behandle ett og ett hår for seg. Elektrolyse er den hårfjerningsmetoden som er mest permanent. Behandlingen passer for alle hudtyper. Det er ikke noe problem å nappe øyebryn og vokse kroppshår.


Permanent hårfjerning med Blend–teknikken, utført av spesialutdannet terapeuter. Her anbefaler vi å kjøpe klippekort som vil gi opp til rabatt på behandlingene. Kjøp klipp å få rabatt, eller kjøp klipp og oppnå. Etter laserbehandlingene sto bare de lyse skjeggene i ansiktet igjen mellom meg og drømmen om hårfrihet. Det eneste som virket på den typen hår var elektrolyse.


Ett og ett hår fjernes med en spesiell nål. Etter noen hundre stikk etter hverandre, kan smerten komme opp i nærheten av 65. Man kan legge sink på jern for å unngå rust, en prosess som man gjerne kaller for galvanisering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg