fredag 5. august 2016

Familie gåter

Hvilket tau kan du ikke dra i, og hvilken kopp kan du ikke drikke av? Her er gåter for barn som liker å gruble. En båt med tre fedre og tre sønner seiler fra kaia.


Når de kommer tilbake er det kun fire i båten. Her har vi samlet morsomme vitser om familie. Del en artig vits om svigermor i familieselskapet!

Men ikke så svigermor hører det, så klart. Send gjerne inn dine egne familievitser ved å bruke skjemaet nedenfor. Det finnes utallige gåter hvor du må bruke hjernen for å løse dem, og her har vi samlet hjernetrim gåter som lar deg teste deg selv. Svaret er ikke alltid det du tror, så tenk deg godt om før du svarer. Ekstra gøy er det når du vet svaret og skal spørre andre om de klarer å løse disse hjernetrim gåtene.


Siden hver datter har en felles bror er det seks jenter, en gutt i tillegg til herr og fru Jensen. Det er ni mennesker i Jensen familien. Nedenfor finner du et stort utvalg gåter.


Vi har samlet de beste og morsomste gåtene vi kan, og vil veldig gjerne lære flere.

Del gåtene dine ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne. Subterms Nyeste humor.


Trending Hot Delinger 10. Gåter for de minste. Synes du det er morsomt å utfordre de små grå med vanskelige gåter ? Da er denne siden noe for deg. Hos familien Mørk har faren og sønnen Jørgen, bursdag på samme dag.


Derfor feirer alltid familien en stor bursdagsfest. Tenk så moro å kunne fortelle latterlige vitser og gåter til familie og venner! Hent frem bøkene til den spesielle kosestunden hjemme eller ta de med på ferie- og hytteturer. La tv-en få en pause og samle familie og venner til en hyggelige quizkvel og spre litt latter med en morsom vits eller to. Klikk på pilene for å se flere gåter.


For å se andre kategorier som kan være passende for barn, vennligst besøk hva er jeg gåter. Leter du etter gåter for barn? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke gåter som passer godt for barna.


Hvem må alle mennesker, selv konger og keisere, ta av seg hatten for? Her finner du linker til vitser og gåter.

Vitser er til for å spre glede. Hva har fire bein og bærer mat, men spiser den ikke? Det var en gang en nordmann, en svenske og en danske som skulle se hvem som kunne svømme tolv meter uten å bli bløt på håret.


Først svømte dansken. Han svømte tre meter. Og i tillegg til å være morsomt for barna, gir også vitser og gåter utfordringer og trening: vitser krever ofte at de må se sammenhenger og resonnere seg frem for å forstå poenget.


Og gåter er en utfordring i seg selv. Disse gåtene skal kunne løses ved å tenke logisk. Dette er en blanding av enkle og vanskelige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg